Vali Köklü’den Kurban Bayramı Ziyaretleri: Şehitlik, Huzurevi ve Bayramlaşma Töreni

Vali Köklü’den Kurban Bayramı Ziyaretleri: Şehitlik, Huzurevi ve Bayramlaşma Töreni
Yayınlanma: Haziran 9, 2025 Güncelleme: Haziran 9, 2025

Tokat Valisi Abdullah Köklü, Kurban Bayramı Ziyaretlerini Gerçekleştirdi

Vali Abdullah Köklü, Kurban Bayramı arifesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle Tokat’ta hem aziz şehitleri anarak onları yad etti hem de vatandaşlarla bayramlaştı.

İlk olarak Tokat Şehitliği’ni ziyaret eden Vali Köklü, şehit kabirlerine karanfil bıraktı. Ziyarete Tokat Milletvekilleri Cüneyt Aldemir ve Kadim Durmaz ile birlikte il protokolü de katıldı. Törende tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Katılımcılar, “Aziz şehitlerimizin ruhları şad, mekânları cennet olsun.” diyerek şehitleri anma törenine katılanlara taziyelerini iletti.

Vali Köklü daha sonra Tokat Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı. Programda il protokolü, vatandaşlar, kurum amirleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri Öğretmenevi’nde bir araya geldi. Vali Köklü, programa katılanların bayramını tebrik etti.

Vali Köklü, bir diğer ziyaretini Tokat Huzurevi’ne gerçekleştirdi. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Vali Köklü, onların bayramını kutladı ve “Ulu çınarlarımızın gönüllerini ve dualarını almak bizim için büyük bir şereftir.” dedi.