Tokat Emniyetine 50 kişilik İŞKUR programı: Son başvuru 6 Kasım
Tokat İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına destek amacıyla 50 kişilik İşgücü Uyum Programı açıldı. Başvurular 24728 ilan numarasıyla 6 Kasım 2026 tarihine kadar yapılabilecek.
Tokat İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde uygulanacak 50 kişilik İşgücü Uyum Programı için başvuru süreci başladı. İŞKUR tarafından açılan 24728 numaralı ilan kapsamında katılımcılar, müdürlüğün bakım, onarım ve temizlik faaliyetlerine destek verecek. Başvuruların 6 Kasım 2026 tarihine kadar tamamlanması gerekiyor.
Tokat Emniyetine 50 kişilik İŞKUR başvurusu nasıl yapılır?
Programa katılmak isteyen adaylar başvurularını dört farklı kanal üzerinden gerçekleştirebilecek. Başvuru için İŞKUR e-Şube, e-Devlet, Alo 170 veya İŞKUR Mobil kullanılabilecek. İşlem sırasında 24728 ilan numarasının esas alınması gerekiyor.
İlan, Tokat İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde 50 kişilik kontenjanı kapsıyor. Programın amacı, kurumun bakım, onarım ve temizlik faaliyetlerine işgücü desteği sağlamak. Bu çalışma, doğrudan sürekli işçi veya memur kadrosuna personel alımı değil, İşgücü Uyum Programı kapsamında geçici süreli bir uygulama olarak düzenlendi.
İŞKUR programı sonuçları ne zaman açıklanacak?
Program takviminde katılımcıların 11 Kasım 2026 tarihinde belirlenmesi planlanıyor. Katılımcıların 16 Kasım 2026’da çalışmaya başlaması, programın ise 30 Haziran 2027 tarihinde sona ermesi öngörülüyor.
Belirtilen tarihler program ilanında yer alan planlı takvimi ifade ediyor. Katılım ve uygunluk şartları için adayların İŞKUR sistemindeki 24728 numaralı ilanı incelemesi gerekiyor.
Başvuru için son gün ne zaman?
Tokat İl Emniyet Müdürlüğünün 50 kişilik programına başvurular 6 Kasım 2026 tarihinde sona erecek. Adayların son günü beklemeden başvuru işlemlerini tamamlaması ve başvurularında doğru ilan numarasını kullandıklarını kontrol etmesi gerekiyor.
