Niksar’da Mahmudiye ve Kümbetli köylerinin ihtiyaçları görüşüldü

AK Parti Tokat İl Başkanlığı, Niksar'ın Mahmudiye ve Kümbetli köylerinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelindiğini duyurdu. Görüşmelerde köy sakinlerinin talepleri ve yapılması düşünülen hizmetler ele alındı.

Niksar’da Mahmudiye ve Kümbetli köylerinin ihtiyaçları görüşüldü
Yayınlanma: Ekim 13, 2026 • Güncelleme: Ekim 13, 2026

AK Parti Tokat İl Başkanlığı, Niksar’a bağlı Mahmudiye ve Kümbetli köylerinde muhtarların ve vatandaşların taleplerinin dinlendiğini duyurdu. İl Başkanlığının 13 Ekim 2026 tarihli sosyal medya paylaşımında, iki köyde gerçekleştirildiği belirtilen görüşmelerde yerel ihtiyaçların ve yapılması planlanan hizmetlerin değerlendirildiği aktarıldı.

Ziyaretlerde köy sakinlerinin beklentilerinin öğrenilmesine ve ihtiyaç duyulan çalışmaların görüşülmesine ağırlık verildi. Parti teşkilatı, vatandaşlarla iletişimi sürdürerek köylerin gelişmesine yönelik çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.

Paylaşımda, Mahmudiye ve Kümbetli köylerinde hangi taleplerin iletildiği tek tek belirtilmedi. Görüşmelerin ardından karara bağlanan herhangi bir yatırım veya uygulamaya ilişkin de bilgi verilmedi.