38°C
23 October 2024
Dini Bilgiler

Rüyada Dişler Görmek

  • Ağustos 27, 2024
  • 3 min read

Rüya, uyku esnasında görsel ve işitsel algılar bütünüdür. Rüya görmemizin sebebi ise iki şekilde açıklanmaktadır. Birincisi; uykuda beyinde yaşanan etkinliklerin yan ürünü olarak meydana gelmesidir. İkincisi; bilinçaltında geri planda kalmış yönlerin özel durumu olarak tanımlanır.

Rüyada dişler görmek birçok farklı anlama gelmektedir. Rüyada görülen dişler gelir durumunu, kederi, israfı, dostlarla ya da akrabalarla araya mesafe girmesi anlamına gelir. Tabi ki dişi ne şekilde gördüğünüze bağlı olarak rüyanın anlamı da değişecektir. Farklı başlıklar altındaki dişlerle alakalı rüyaların anlamlarını okumak sizin için faydalı olacaktır.

Diş Dökülmesi

Dişlerinizin dökülmesi kötü haberler alabileceğiniz anlamına gelmektedir. Dişlerin dökülmesinden sonra onları elinize alıyorsanız akrabalarınız arasındaki dargınlığın sizin tarafından çözüleceği anlamına gelir. Dişiniz yere düşerken hemen yakalıyorsanız bu da aileden birinin rahatsızlık geçireceği ve kısa sürede iyileşeceği anlamına gelmektedir. Başka bir rivayete göre ise dişlerin dökülmesi ailedeki fert sayısının artacağı anlamına gelir. Ya misafir gelecektir ya da bir bebeğin müjdesi anlamına gelebilir. Dişleriniz dökülüp geri yerlerine gelirse akrabalarınızın sizden memnun olmadığı anlamına gelmektedir.

Diş Ağrısı

Çocuklarınız ile alakalı can sıkıcı bir haberle karşılaşabilirsiniz. Beklenmedik hüzünlü olaylarla karşılaşabileceğiniz anlamına da gelmektedir.

Yeni Çıkan Diş

Yeni çıkan diş çocuk sahibi olacağınız anlamına gelmektedir. Üst çenede çıkan diş erkek evlat, alt çenede çıkan diş ise kız evlat sahibi olacağınıza yorumlanır.

Diş Çekmek

Rüyasında dişini çeken insan akrabalarıyla daha az görüşeceği anlamına gelir. Rüyanızda eğer siz birinin dişini çekiyorsanız bu da birinin başına gelen kötü bir hadiseden sizin faydalanacağınız anlamına gelir.

Dişin Kırılması

Rüyanızda dişinizin kırılması borç altındaysanız bu borcu yavaş yavaş ödeyeceğiniz anlamına gelmektedir.

Altın Dişler

Altın diş gören kimsenin evinde yangın çıkabileceğine dair bazı rivayetler bulunmaktadır. Diğer rivayet ise kişinin sarılık hastalığı olacağı anlamına gelir. Bir diğer görüş ise kişinin yaptığı işten çok kazanç sağlayacağı anlamına gelmektedir.

DİKKAT!  Rüyada Kaka Görmek

Gümüş Dişler

Rüyada görülen gümüş dişler maddi durumunuzla alakalı dedikodu olabileceğine işaret eder. Maddi durumunuzu çok fazla paylaşmamanız önerilir.

İlginizi çekebilecek konular

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş