38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

2022 yılında 24 bin 721 hayvan tedavi edildi

  • Nisan 10, 2023
  • 3 min read
2022 yılında 24 bin 721 hayvan tedavi edildi

2022 yılında, 24.721 hayvanın tedavisi başarılı bir şekilde gerçekleştirildi! Bu inanılmaz bir dönüm noktasıdır ve hayvanları tedavi etme konusunda uzmanlaşan ekiplerimizin azimli çalışmalarının bir sonucudur. Hem evcil hayvanlar hem de yabani hayvanlar için birçok farklı tedavi yöntemi uygulandı ve bu sayede hastalık ve yaralanmalardan kaynaklı acıları azalttık. Tedavilerimiz, hayvanların sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürmelerine yardımcı oldu. En iyi hayvan hastanesi olarak, hayvanların ihtiyaçlarına duyarlı yaklaşımımızı sürdürmeye devam edeceğiz!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi, 2022 Yılında 24 Bin 721 Hasta Hayvanı Tedavi Etti

OMÜ Hayvan Hastanesi’nin başarıları hakkında bilgi veren Başhekim Yardımcısı ve Veteriner Fakültesi Cerrahi Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Kamil Serdar İnal, hastanede yapılan yenilikleri ve uygulanan yeni sistemleri paylaştı. Başhekim Yardımcısı İnal, Karadeniz Bölgesi’nin en donanımlı hayvan hastanelerinden biri olduklarını belirterek, bölgedeki hastalara hizmet vermenin yanı sıra, Gürcistan gibi ülkelerden gelen hasta hayvanların da tedavisini yaptıklarını ifade etti.

Hastanede Yapılan Operasyon Sayısında Büyük Artış

2022 yılında 1197’si operasyon olmak üzere toplamda 24 bin 721 hastanın tedavisini başarıyla gerçekleştiren OMÜ Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi, bölgesindeki en donanımlı hayvan hastanelerinden biri olarak hayvanların sağlıklı bir şekilde tedavi edilmesi için hizmet veriyor. Hastanede yapılan operasyon sayısında büyük bir artış gözlemlenirken, hastane veteriner hekimleri tarafından hayvanların her türlü problemlerine kapsamlı bir şekilde çözüm üretilerek, hayvanların sağlıklı bir şekilde yaşaması sağlanıyor.

Hizmetler ve Yeni Sistemler

OMÜ Hayvan Hastanesi, hayvan sağlığı konusunda etkin bir şekilde hizmet veren ve sağlıklı birçok hayvana şifa dağıtan bir hastane olarak öne çıkıyor. Hastane, cerrahi, iç hastalıkları, doğum ve jinekoloji, yabani hayvan hastalıkları bölümleriyle hizmet verirken, ayrıca basit aşı, çip, parazit uygulamaları gibi hizmetlerin de uygulandığı bir merkezdir.

DİKKAT!  İlham Veren Adalet: Boyalı Köyünde Muhtarlık Seçimlerinin Ardındaki Hikaye
Online Randevu Sistemi İle Etkin Hizmet

2023 yılı itibariyle online randevu sistemine geçerek hastalarına daha etkin hizmet veren OMÜ Hayvan Hastanesi, hastaların randevularını kolaylıkla oluşturabilmesini sağlar. Hasta sahipleri, hastalarını tanımlayarak ilgili tedavi bölümünü seçerler ve böylece hastane çalışanları, hangi hastanın hangi saatte geleceğini, hangi şikayetleri olduğunu direkt olarak görebilirler. Bu sayede hastalar, uzmanların kapsamlı bir şekilde ilgilenmesiyle daha sağlıklı bir yaşama kavuşabilir.

Hürsöz

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş