38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

2’inci Uluslararası İşletme, Muhasebe ve Yönetim Yarışması Gerçekleştirildi

  • Haziran 26, 2023
  • 2 min read
2’inci Uluslararası İşletme, Muhasebe ve Yönetim Yarışması Gerçekleştirildi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ile Politeknik Negeri Malang (Endenozya) Üniversitesi arasında Uluslararası İlişkiler Ofisi Erasmus Koordinatörlüğünün girişimleri neticesinde 31/05/2023 tarihinde ikili anlaşma imzalanarak ortak bir yarışma düzenlenmesi kararına varılmıştı. Bu kapsamda “2nd International Management, Accounting and Business Tournament (TREASURE) 2023” yarışması düzenlenmiştir. Yarışmanın finali, 24/06/2023 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Çetin BEKTAŞ yarışmada jüri üyesi olarak görev aldı.
Yarışmaya; işletme, yönetim ve muhasebe alanlarında eğitim gören lisans ve yüksek lisans öğrencileri katıldı. Yarışma; öğrencilerin Sanayi Devrimi 4.0’da işletme, yönetim ve muhasebe alanında bilgi sistemleri teknolojisini kullanma kabiliyeti konusunda rekabet edebilmeleri ve tartışabilmeleri için düzenlendi. Yarışmaya; Endonezya, Filipinler, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere 4 ülkeden toplam 109 öğrenci katıldı. Yarışma; makale, poster ve Tikyok video olmak üzere 3 kategoride gerçekleştirildi. Her üç kategoride 5’er yarışmacı finale kalmaya hak kazandı. Yapılan final sonucunda makale kategorisinde; Politeknik Negeri Üniversitesin’den Birra Lailatul Nafiisa & Yayang Novealita Wahona “Integrating Real Time Photo and Global Positioning System for Attendance Application Using Appsheet” başlıklı makalesi ile birinci oldu. Poster sunumu kategorisinde, Politeknik Negeri Batam Üniversitesi’nden Cantika Yosdianti ve Viona Salsabila isimli öğrenciler “Virtual Warehouse Utilization: Alternative to Improve Company Performance” başlıklı posterleri ile birinci oldu. TikTok video sunumu kategorisinde, Universitas Islam Indonesia’dan Nayla Ilma Kauna isimli öğrenci “Green Accounting: Tool That Can Help Company to Manage the Environmental Waste” başlıklı video sunumu ile birinci olurken, Üniversitemizden, İşletme Anabilim Dalı yüksek lisans öğrencileri Hodo Sead Salah ve Jeannine Lauratte Louko yarışmaya katılmış, Jeannine Lauratte Louko finalde TOGÜ’yü temsil etti.

DİKKAT!  ZAFER PARTİSİ GENEL BAŞKANI ÜMİT ÖZDAĞ SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

WhatsApp Image 2023 06 26 at 10.25.15 WhatsApp Image 2023 06 26 at 10.25.15 1 WhatsApp Image 2023 06 26 at 10.25.15 2 WhatsApp Image 2023 06 26 at 10.25.16 WhatsApp Image 2023 06 26 at 10.25.16 1

2’inci Uluslararası İşletme, Muhasebe ve Yönetim Yarışması Gerçekleştirildi yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş