38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

NİKSAR’DA YETİMLER İÇİN İFTAR PROGRAMI

  • Mayıs 22, 2019
  • 3 min read
NİKSAR’DA YETİMLER İÇİN İFTAR PROGRAMI

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla İHH Niksar Temsilciliği organizesi ile yetim aileleri, Niksar Bedensel Engelliler Derneği üyeleri ve Niksar Çocuk Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla birlikte iftarda buluştu.

            Niksar Kentpark Tesisinde gerçekleşen iftar yemeğine Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’ın yanı sıra Ak Parti Niksar İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, Sevgi Evleri Kız Yurdu Müdürü Nurettin Başara, Niksar Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Remzi Kökçe ile yönetimi ve İHH İnsani Yardım Vakfı Niksar şubesi temsilcisi Bülent Altay ile çok sayıda misafir katıldı.

            İftar programında açılış konuşmasını yapan Sevgi Evleri Kız Yurdu Müdürü Nurettin Başara, her yıl gerçekleştirilen iftar programı ve her zaman yanlarında olmasından mutlu oldukları Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan’a teşekkür etti.

niksar%20iftar%20program%C4%B1

            Niksar Bedensel Engelliler Derneği Başkan Vekili Adnan Ünsal ise engelli bireylerin hiçbir platformda unutulmadığını belirterek, desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Özdilek Özcan ve iftara katılanlara teşekkür etti.

            Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise yaptığı konuşmada, birliğin ve beraberliğin ayı Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. Başkan Özcan konuşmasının devamında, “Başı rahmet olan Ramazan ayının mağfiret olan ortasına ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. İnşallah hep beraber Ramazan Bayramına kavuşmayı Rabbim bizlere nasip eder. Ben her platformda belirttiğim gibi hemşehrilerimizden tek isteğim duadır. Dualarınızı bizlerden esirgemeyin. Çok dua edin ki bu şehre hep birlikte güzel işler yapalım. Bu güzel akşama katılarak bizlerle birlikte iftarını açan siz güzel insanlara teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin” diyerek sözlerini tamamladı.

DİKKAT!  YAMAÇ PARAŞÜTÜ BAŞLANGIÇ BELGELERİ VERİLDİ
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş