38°C
23 October 2024
Haberler

Chandler Ceviz Fidanı Yetiştirilmesi için Gereken Bilgiler

  • Ocak 7, 2021
  • 2 min read
Chandler Ceviz Fidanı Yetiştirilmesi için Gereken Bilgiler

Chandler ceviz fidanı bakımı ve yetiştirilmesi oldukça pratik olan ve her bölgeye rahatlıkla uyum sağlayabilen bir türüdür. Chandler ceviz fidanını Güneş Fidancılık’tan güvenle satın alabilir bahçe kurabilirsiniz.

chandler ceviz fidani yetistirilmesi icin gereken bilgiler 2

Chandler Ceviz Fidanı Bakımı

Chandler ceviz fidanı bakımı oldukça pratik olan yalnızca birkaç teknik bilgiye dikkat edilmesi gereken bir fidan türüdür. Ülkemizde 1200 rakıma dikilebilen bu fidanı büyütmek istiyorsanız, bakımı konusunda detaylı bilgiye sahip olabilmek için sizlere harika bir kaynak web sitesi olan www.chandlercevizfidani.com.tr adresini öneriyoruz… Ancak biz size yine yazımızda bilgi amaçlı özet anlatıyoruz.

Chandler ceviz fidanı bakımı konusunda yapmanız gereken önemli işlemlerden biri, fidanın gövde kısmını su bazlı beyaz bir boya ile boyamaktır. Bu ağacı, güneşin zararlı etkilerinden koruyacaktır. Anı zamanda fidanı diktikten sonra budama işlemleri yapmayı da ihmal etmemelisiniz. Bakımı konusunda ne kadar özenli davranırsanız, ağaçtan o kadar verim alabileceğinizi unutmayın. Chandler ceviz fidanı satın almak istiyorsanız, Güneş Fidancılık ile iletişime geçebilir ihtiyacınız kadar ceviz fidanını satın alabilirsiniz.

chandler ceviz fidani yetistirilmesi icin gereken bilgiler 3

Chandler Ceviz Fidanı Özellikleri

Her bölgede yetişebildiğinden dolayı ülkemizde yaygın olarak tercih edilen bir ceviz ağacı olan chandler ceviz fidanı, çetnır cevizi olarak ta bilinmektedir. Genellikle ticari amaçlı tercih edilen bu tür, oldukça verimlidir. Aynı zamanda don olaylarından etkilenmediğinden ve yerli fidanlara göre ortalama 20 gün sonra çiçek açtığından dolayı yüksek kesimlerde dahi rahatlıkla yetiştirilebilir. Bundan dolayı eğimli alanlar olmaksızın bu fidanı her yerde rahatlıkla yetiştirebilirsiniz. Chandler ceviz fidanı yetiştirilmesi ve bakımı oldukça kolay ve pratik olan bir ağaç türüdür.

DİKKAT!  JANDARMADAN KAÇAK İÇKİ VE SİGARA OPERASYONU
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
kutlu creative
3 yıl önce

Tebrikler harika bir yazı olmuş

Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş