38°C
22 October 2024
Tren Saatleri

Çumra – Arifiye Tren Saatleri

  • Mart 17, 2023
  • 2 min read
Çumra – Arifiye Tren Saatleri

Çumra ve Arifiye arasındaki tren seferleri için en güncel saatler tek tık uzağınızda! Bu sayfada Çumra – Arifiye Tren Saatleri başlığı altında yer alan tüm bilgilere kolaylıkla erişebilir, seyahatinizi planlarken zaman kaybetmeden güncel sefer saatlerini öğrenebilirsiniz. Hemen tıklayın ve yolculuk keyfini evinizden çıkmadan yaşayın!

[sefer_tren slug=”cumra-arifiye.json”]

Çumra – Arifiye Tren Seferleri

Çumra İstasyonu’ndan Arifiye İstasyonu’na sadece günde bir sefer gerçekleştirilen tren, her gün 16:48’de hareket ediyor. Yaklaşık 3 saat 30 dakikalık bir yolculuk süresine sahip olan tren, seyahat eden yolcular için konforlu bir seçenek sunuyor. Bu tren yolculuğu, farklı güzergahlar keşfetmek ve farklı manzaralar eşliğinde seyahat etmek isteyenler için ideal bir seçenek olabilir.

Çumra – Arifiye arası trenle kaç saat?

Hızlı trenle en kısa sürede seyahat etmek isteyenler için en hızlı yolculuk 3 saat 30 dakikada tamamlanmaktadır. Bu süre, konforlu ve hızlı bir seyahat deneyimi sunar.

Çumra – Arifiye tren bileti ne kadar?

Bilet fiyatları yolcu türüne göre değişebilmektedir. En ucuz standart bilet ücreti 347 TL olarak belirlenmiştir. Öğrenci, yaşlı, engelli gibi yolcu gruplarına indirim uygulanmakta ve bu farklı oranlarla hesaplanmaktadır. İndirimli bilet fiyatları için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Tren bileti nasıl alırım?

Sitemiz üzerinden sadece güncel tren bileti fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Tren bileti satın almak için TCDD web sitesini ziyaret edebilir veya çağrı merkezini arayabilirsiniz. Böylece kolayca istediğiniz seyahat gününe ait uygun fiyatlara sahip biletleri satın alabilirsiniz. Erken rezervasyon ve diğer indirimlerden de yararlanmak için TCDD’ye başvurabilirsiniz.

DİKKAT!  Demiriz - Genç Tren Saatleri
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş