38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

AK PARTİ TOKAT MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET CAN NE DEDİ?

  • Nisan 11, 2023
  • 2 min read
AK PARTİ TOKAT MİLLETVEKİLİ ADAYI MEHMET CAN NE DEDİ?

AK Parti Tokat Milletvekili adayı Mehmet Can, seçim sürecinde yaptığı açıklamalarda halkın sorunlarına ve ihtiyaçlarına odaklanacağını vurguladı. Geliştirilecek projelerle Tokat’ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sağlanacağını belirten Can, halkın gönlünde taht kurmak için çalışacaklarını ifade etti. Mehmet Can, seçimlerde en güçlü aday olarak çıkmayı hedefleyerek, Tokatlıların desteğini bekliyor.

MEHMET CAN NE DEDİ?

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerinde, Ak Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle ve siz kıymetli hemşerilerimin destekleriyle Tokat’ımıza hizmet etmek için 28. Dönem Milletvekili Adayı olarak gösterilmiş bulunuyorum.

Desteklerinizle Hedefe Ulaşacağız

Ak Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve davamıza her zaman inanıp destek veren tüm hemşerilerime saygılarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum.

Kaliteli Hizmet Bizim Önceliğimiz

1681125796

Hizmetlerimizden Yararlanmak İçin Bizi Tercih Edin

Milletimiz için kaliteli hizmet üretmek amacıyla yola çıktık. Sizler de bizlere destek vererek Tokat’ımızın geleceği için katkılarınızı sunabilirsiniz. Seçimlerde yapacağınız tercih, Tokat’ımızın kalkınması için büyük önem taşıyor. Birlikte çalışarak, hedeflerimize ulaşacağız.

Hizmetlerimizi Her Zaman Kaliteli Tutmak İçin Çalışıyoruz

Hürsöz

DİKKAT!  TURHAL KAYMAKAMI ÜÇER, ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş