38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

TOKAT 1’İNCİ AMATÖR LİGİ’NDE YARI FİNALLER OYNANDI

  • Nisan 12, 2023
  • 2 min read
TOKAT 1’İNCİ AMATÖR LİGİ’NDE YARI FİNALLER OYNANDI

Tokat 1. Amatör Ligi’nde yarı finaller oynandı. Yerel futbol tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği maçlar, heyecanlı dakikaların yaşanmasına sahne oldu. Maçların sonucunda finale yükselen takımlar belirlendi. Tokat’ın amatör futbol sahnesindeki en önemli organizasyonlarından biri olan bu ligin yarı final maçlarına dair tüm detaylar ve sonuçlar sitemizde yer alıyor. Futbol severler için kaçırılmayacak bir haber.

Nurettin Nuri Damar Tokat 1’inci Amatör Ligi Yarı Final Maçları Tamamlandı

(Haber-Foto: Mustafa Işık)

2022-2023 Sezonu Nurettin Nuri Damar Tokat 1’inci Amatör Ligi Yarı Final maçları Pazar günü oynanan maçlarla son buldu. Rakiplerini eleyerek Yarı Finallere yükselen Zile Belediyespor, Turhalspor ve Erbaa Gençlikspor, Tokat 60 Futbol Kulübü karşı karşıya geldi.

Tahir Mert Uzunsakal’ın Attığı Golle Turhalspor Finalde

Tokat 1’nci Amatör Liginde Play-Off Yarı Finalinde Turhalspor, Zile Belediyespor ile karşılaştı. Saat 12.30’da başlayan müsabakayı Tahir Mert Uzunsakal’ın attığı golle 1-0 kazanarak Final maçında mücadele etme hakkı kazandı.

1681211347

Erbaa Gençlikspor Kadir Karayaka’nın Penaltı Golüyle Finalde Turhalspor’un Rakibi Oldu

Tokat 1’nci Amatör Liginde Play-Off Yarı Finalinde diğer bir karşılaşma ise, Erbaa Gençlikspor, Tokat 60 Futbol Kulübü arasında oynandı. Erbaa Gençlikspor, Kadir Karayaka’nın penaltı golüyle maçı 1-0 kazanarak Finalde Turhalspor’un rakibi oldu.

1681211376

Oyuncular ve Teknik Ekipler Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Erbaa Gençlikspor Başkanı Burhan Balcı: “Finaldeyiz, Sevinçliyiz ve Mutluyuz”

Yarı Final sonrası Erbaa Gençlikspor Başkanı Burhan Balcı, Teknik Sorumlusu Menderes Kurt, futbolculardan Kadir Karayaka ve Emre Dursun ile birlikte gazetemize açıklamalarda bulundu. Burhan Balcı, “her sene güzel maçlar oynayıp güzel maçlar çıkıyoruz. Bunun da örneğini bugünkü Yarı Final maçı olan Tokat 60 Futbol Kulübü’nü yenerek gösterdik. Finaldeyiz, sevinçliyiz ve mutluyuz. Finalde rakibimiz Turhalspor, zorlu bir maç olacak ama takımıma güveniyorum ve o maçı kazanıp BAL Ligi kapısını aralayacağız.” dedi.

DİKKAT!  Tokat’a Açık Hava Müzesi Hüviyeti Kazandırılıyor

1681211399

Teknik Sorumlu Menderes Kurt: “Finaldeki Maçta İyi Mücadele Edip Kazan

Hürsöz

About Author

Tokat Haber

hali sahalar
Previous Post

buildings 7863073 960 720
Next Post

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş