38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

BLD. PLEVNE’NİN VOLEYBOLDAKİ YILDIZLARI ORDU’DA GRUPLARA GİDİYOR

  • Nisan 13, 2023
  • 2 min read
BLD. PLEVNE’NİN VOLEYBOLDAKİ YILDIZLARI ORDU’DA GRUPLARA GİDİYOR

BLD. Plevne Voleybol Takımı’nın parlak yıldızları, Ordu’da düzenlenecek olan bir grup maçına katılmaya hazırlanıyor. Bu heyecan verici ulusal turnuvada, takımımız güçlü rakiplerle karşılaşacak ve yeteneklerini sergileyecek. BLD. Plevne Voleybol Takımı’nın bu heyecan dolu maçları izlemek isteyenler için, Ordu’daki maç programı ayrıntılı olarak açıklanmıştır. Takımımıza destek vermek için biletlerinizi şimdi alın ve mücadeleye katılın!

Tokat Belediye Plevnespor Yıldız Takımı, Türkiye Yıldız Erkekler Şampiyonası’na doğru yola çıktı

Tokat Belediye Plevnespor Voleybol Alt Yapı Yıldız Takımı, Tokat İl Şampiyonu olmasının ardından Türkiye Yıldız Erkekler Şampiyonası yolunda 1. Grup Etabında mücadele etmek üzere Ordu’ya doğru bu sabah yola çıktı.

1. Grup etabında Ordu, Giresun, Sivas ve Samsun’un rakibi olacak

Türkiye Yıldız Erkekler Şampiyonası yolunda 1. Grup’ta Tokat Belediye Plevnespor Yıldız Takımı’nın rakipleri Ordu, Giresun, Sivas ve Samsun ili takımları olacak.

Yıldız Takımı iddialı şekilde grup mücadelesine hazırlanıyor

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Voleybol Takımı Alt Yapı Antrenörü Ali Rıza Tayoğlu ve Ethem Kılcı nezaretinde bu sabah yola çıkan Yıldız Takımı, ilk maçını 14 Nisan Cuma günü oynayacak. 4 maçın ardından en yüksek puanı alan takım Grup Lideri olarak bir sonraki etaba geçecek. Tokat Belediye Plevnespor Yıldızları grup müsabakalarına iddialı şekilde gidiyor.

Tokat Belediye Plevnespor Yıldız Takımı’nın hedefi

Genç sporcular, Türkiye Yıldız Erkekler Şampiyonası’na katılarak hem şehirlerini hem de kulüplerini en iyi şekilde temsil etmek amacındalar. İlk hedefleri ise 1. Grup Etabı’nı lider tamamlayarak bir sonraki etapta mücadele etmek.

1681381315

Hürsöz

DİKKAT!  Fen Edebiyat Fakültesi’nde Görev Değişimi Gerçekleşti
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş