38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Somalili öğrenciler Tokat’ta olmaktan memnun

  • Nisan 13, 2023
  • 2 min read
Somalili öğrenciler Tokat’ta olmaktan memnun

Somalili öğrenciler, Türkiye’nin Tokat şehrinde eğitim görmekten büyük bir memnuniyet duyuyorlar. Tokat’taki üniversitelerde eğitim almak, Somali’de alabilecekleri eğitim kalitesini artırıyor ve kariyer fırsatlarını genişletiyor. Ayrıca, Türk kültürünü ve insanları tanıma fırsatı buluyorlar. Somalili öğrenciler, Tokat’ın güzel doğası, tarihi yapıları ve imkanlarından da keyif alıyorlar. Tokat, yüksek öğrenim için Somali’li öğrencilerin tercih ettiği bir adres haline geliyor.

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde Eğitim Gören Öğrenciler Memnun

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenciler aldıkları eğitimden ve Tokat’ta olmaktan memnun olduklarını belirtti. Bu durum üniversitenin eğitim kalitesinin yüksek olduğunu gösteriyor.

Somali Vatandaşları Rektörü Ziyaret Etti

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde eğitimlerine devam eden Somali vatandaşı öğrenciler Rektör Prof. Dr. Fatih Yılmaz’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette öğrenciler, Rektöre iyi dileklerini ileterek Tokat’ta ve üniversitede bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Teşekkürler Rektör Yılmaz

Rektör Yılmaz da Somali vatandaşı öğrencilerin nazik ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek teşekkürlerini iletti. Ziyarette Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Şahin SÖZEN ve Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Melih Taştam da hazır bulundu.

Eğitim Kalitesi ile Öğrenci Memnuniyeti Arasındaki Bağlantı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nin eğitim kalitesinin yüksek olması, öğrencilerin memnuniyetini arttırıyor. Üniversitenin başarılı eğitim kadrosu, modern eğitim araçları ve öğrenciye sunulan avantajlar, öğrencilerin daha iyi bir eğitim almasına olanak sağlıyor. Bu sayede Türkiye’nin dört bir yanından ve dünyanın farklı ülkelerinden gelen öğrenciler, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi’ni tercih ediyor.

Somali Öğrencilerin Tokat’a Bakış Açısı

Somali vatandaşı öğrenciler ise Tokat’a geldikten sonra buranın güzelliklerine hayran kaldıklarını ve burada eğitim almaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. Üniversitenin kendilerine olan desteği ve öğretim kadrosunun özverili çalışmaları, Somali öğrencilerinin tercih sebebi oldu.

DİKKAT!  TOKAT’TA RAMAZANIN TADINA TAT KATIYOR; NOHUT MAYALI ÇÖREK

Hürsöz

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş