38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

BAŞKAN EROĞLU’NDAN KADİR GECESİ MESAJI

  • Nisan 16, 2023
  • 2 min read
BAŞKAN EROĞLU’NDAN KADİR GECESİ MESAJI

Başkan Eroğlu, Kadir Gecesi mesajında din ve maneviyatın önemine vurgu yaptı. Kadir Gecesi’nin birlik, beraberlik ve hoşgörü duygularını pekiştirdiğini belirten Eroğlu, toplum olarak bu özel geceden daha fazla faydalanmamız gerektiğini ifade etti. Mesajında aynı zamanda, koronavirüs salgını sebebiyle bu yılın Kadir Gecesi’nin evlerde daha sakin bir şekilde kutlanacağına dikkat çeken Eroğlu, vatandaşlara evlerinde geçirecekleri bu geceyi ibadet ve dua etmek için kullanmaları çağrısında bulundu.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’dan Kadir Gecesi Mesajı

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Kadir Gecesi’nin önemini vurgulayarak bir mesaj yayımladı. Başkan Eroğlu mesajında şunları söyledi:

Kadir Gecesi’nin Önemi

İnsanlığa kurtuluş çağrısı ve yol gösterici olarak gönderilen Kur’an’ın indirilmeye başlandığı, içinde maddi manevi pek çok hikmet ve rahmeti barındıran Mübarek Kadir Gecesine kavuşmuş bulunmaktayız. Mübarek Ramazan ayının son günlerinde gönül iklimimizi oruçla, iftarla, ibadetlerin süslediği vakitlerin en müstesnası olan mübarek Kadir Gecesi’nin, deprem bölgelerindeki kardeşlerimizin huzuru başta olmak üzere Tokatlı hemşerilerimiz, ülkemiz, milletimiz ve bütün İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyorum.

Faziletli Bir Gece

Rabbimizin Kur’anı Kerim’de bin aydan hayırlı olduğunu bildirdiği, peygamberimizin faziletine inanarak ve sevabını yalnız Allah’tan umarak güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağını müjdelediği Mübarek Kadir Gecenizi en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Kutlu Olsun

Başkan Eroğlu, mesajının sonunda Kadir Gecesi’ni kutlayarak, bu mübarek gecede yapılan duaların kabul olmasını diledi. Ayrıca, Kadir Gecesi’nin kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşma gibi değerleri pekiştirmesi temennisinde bulundu.

1681641682

Hürsöz

DİKKAT!  Tokat Gop.Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Fatif Yılmaz’dan Lise Öğrencilerine Açılış Dersi
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş