38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Tokat Emniyetinde Rütbe Terfi Töreni

  • Haziran 24, 2023
  • 3 min read
Tokat Emniyetinde Rütbe Terfi Töreni

Polisimiz, vatanımızın ve milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı; onurumuz, gururumuz.Vali Numan Hatipoğlu
ve eşi Ayfer Hatipoğlu, İl Emniyet Müdürlüğü 2023 Yılı Rütbe Terfi Töreni’ne katıldı.

Uzunburun Polis Evi Bahçesi

FzT13YkWYAAWyXS FzT13YmXwAI4Wd5

Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez ve Yüksek Değerlendirme Kurulu tarafından, bulundukları rütbedeki hizmet sürelerini başarılı olarak tamamlayarak bir üst rütbeye, Tokat İl Emniyet Müdürlüğümüzden;
(3) Üç 3. Sınıf Emniyet Müdürü, 2. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine,
(1) Bir 4. Sınıf Emniyet Müdürü, 3. Sınıf Emniyet Müdürü rütbesine,
(1) Bir Başkomiser, Emniyet Amiri rütbesine,
(1) Bir Komiser, Başkomiser rütbesine,
(34) Otuzdört Komiser Yardımcısı, Komiser rütbesine olmak üzere, toplamda (40) personelimiz bir üst rütbeye terfi ettirilmiştir.
23.06.2023 günü saat.15.00 da, İl Emniyet Müdürlüğümüz Uzunburun hizmet binası Polisevi bahçesinde Sayın Valimiz Numan HATİPOĞLU, eşleri Sayın Ayfer HATİPOĞLU, il protokolü, ve personellerimizin ailelerinin katılımıyla rütbe terfi programı düzenlenmiştir.

Tokat Emniyet Müdürü Adnan Erdoğan Törende Şöyle Konuştu;

Emniyet Genel Müdürlüğü Merkez ve Yüksek değerlendirme Kurulları tarafından, bulundukları rütbede hizmet sürelerini tamamlayıp, mesleklerinde başarılı olarak, bir üst rütbeye terfi eden, Personelimize yeni rütbelerini takdim etmek üzere düzenlenen törene teşrif ederek, bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyor, hepinize hoş geldiniz diyorum.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla, tüm şehitlerimize ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, Allahtan rahmet gazilerimize ve yaralılarımıza da acil şifalar dilerim.

Bugün burada, Teşkilatımız içerisinde terfi etmeye hak kazanan personelimizin emeklerinin karşılığını aldığı bir günü yaşıyoruz.

Kıymetli Meslektaşlarım, bu zamana kadar Emniyet Müdürlüğümüzün farklı birimlerinde başarılı çalışmalara imza attınız. Bundan sonrada özveriyle çalışmaya devam edeceğinize inancım tamdır.

Hak etmiş olduğunuz rütbeler, sarf ettiğiniz emek ve çabalarınızın mükâfatıdır. Ancak rütbelerinizle birlikte sorumluluklarınızın da arttığını unutmayınız. Şüphesiz benim bugün olduğu gibi gelecekte de sizlere olan güvenim tamdır.

DİKKAT!  GOP. Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Depremzede Çocuklara Eğitim Desteği

Bu mutlu günümüzde, unutulmaması gereken önemli bir husus da, başarılarımızın kaynağı olan, hiçbir zaman bizlerden emeğini esirgemeyen ve daima arkamızda olan ailelerimizdir. Her şartta gösterdikleri fedakârlık ve desteklerinden dolayı, cefakâr ailelerimize şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca, yaklaşmakta olan Kurban Bayramınızı kutlar, bu duygu ve düşüncelerle, terfi eden meslektaşlarımıza yeni rütbelerinin kendilerine, ailelerine, teşkilatımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diler, saygılar sunarım.

 

Tokat Emniyetinde Rütbe Terfi Töreni yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş