38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Üniversite Hastanemizin Haziran Ayı İstatistikleri

  • Temmuz 3, 2023
  • 2 min read
Üniversite Hastanemizin Haziran Ayı İstatistikleri

Üniversite Hastanemizin Haziran ayı istatistikleri açıklandı. İstatistiklere göre 49 binin üzerinde hasta Üniversite Hastanemizin sağlık hizmetinden yararlandı.
Başhekimlikten yapılan açıklamaya göre 1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında 31 bin 540 hasta polikliniklerde muayene hizmeti alırken erişkin ve çocuklarda acil muayene hizmeti alan hasta sayısı 10 bin 644 olarak belirtildi. Bin 201 hasta ise Üniversite Hastanemizde ameliyat oldu. Haziran ayında Üniversite Hastanesi yoğun bakımında 392 hasta yatarken 2 bin 645 hasta serviste yatan hasta olarak kaydedildi. Bu verilere göre Üniversite Hastanemizde tüm alanlarda toplam 49 bin 459 hasta sağlık hizmeti aldı.
Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ, Üniversitemizin eğitim öğretimin yanı sıra bölgesine yüksek katkı sağladığını belirterek hem sağlıkta hem diğer alanlarda yükselen bir başarı grafiğinin yükselmekte olduğunu söyledi. Haziran ayı istatistiklerini değerlendiren Rektörümüz Üniversite Hastanemizin nitelikli sağlık hizmeti nedeniyle Tokat ve bölgesinde hastalar tarafından yoğun olarak tercih edildiğini ifade etti. Donanımlı ve alanında uzman sağlık personelinin Üniversitemizde görev yaptığını belirten Rektörümüz sağlık hizmetinde standartların giderek daha da yükseleceğini belirtti.

Üniversite Hastanemizin Haziran Ayı İstatistikleri yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  VALİ BALCI'DAN BAŞKAN ÖZCAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş