38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Tokat Gop.Üniversite Hastanesi Tarafından Randevu Kayıt Uygulaması Geliştirildi

  • Eylül 14, 2023
  • 2 min read
Tokat Gop.Üniversite Hastanesi Tarafından Randevu Kayıt Uygulaması Geliştirildi

Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ’ın girişimleri ile Üniversite Hastanemizde hastaların kolayca randevu alabilmesi ve alınan randevuların poliklinik kaydına dönüştürülebilmesi için “Ben Geldim” adlı randevu kayıt uygulaması geliştirildi.
Rektörümüz Prof. Dr. Fatih YILMAZ yapmış olduğu açıklamada Üniversite Hastanemizin hem Tokat hem de bölgede hastaların yoğun talebi ile karşılaştığını ifade ederek hasta memnuniyetini artırma yönünde adımların atıldığını kaydetti. “Ben Geldim” uygulaması ile de hastaların randevu almalarının kolaylaştırıldığını kaydeden Rektörümüz bu sayede uzun kuyruk oluşumunun da engellendiğini ifade etti.
Güvenli ve kolay kayıt sistemi
Hasta bilgilerinin en üst düzeyde korunduğu uygulamayı hastalar mobil cihazlarına indirebilecekler. Ayrıca, kolay tasarımı sayesinde randevularını kolayca kayda dönüştürebilecekler. Hasta memnuniyetini ve erişilebilirliği artırmak için hizmete sunulan uygulama ile randevu alan hastalar kendi kayıtlarını yapmak için sıra beklemek zorunda kalmayacaklar.
Uygulamayı indirmek ve detaylı bilgi almak için Üniversite Hastanemizin internet sayfasını ziyaret edebilir ya da [email protected] adresinden yetkililerle iletişim kurabilirsiniz.

WhatsApp Image 2023 09 14 at 15.06.03 WhatsApp Image 2023 09 14 at 15.06.03 1

Tokat Gop.Üniversite Hastanesi Tarafından Randevu Kayıt Uygulaması Geliştirildi yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  CRAFT- CREATING ACTIONABLE FUTURE TEMSİLCİLERİ BOLOGNA’DA BULUŞTU
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş