38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Tokat Ak Parti Teşkilatları Erdoğan’ın Başkanlığında Genel Merkez Temayül Toplantısında Biraraya Geldi

  • Aralık 29, 2023
  • 2 min read
Tokat Ak Parti Teşkilatları Erdoğan’ın Başkanlığında Genel Merkez Temayül Toplantısında Biraraya Geldi

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Tokat istişare ve temayül toplantımızı büyük bir coşku ve kararlılıkla gerçekleştirdik. Bu önemli buluşmada, AK Parti teşkilatları olarak bir araya gelerek, şehrimiz için daha aydınlık yarınlar inşa etme kararlılığımızı bir kez daha vurguladık.

GCckT9 XAAAmUwd

Erdoğan’ın önderliğinde, ülkemizin kalkınması ve milletimizin refahı için seferberlik ilan etmiş bir kadro olarak, her kademede var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yorulmadan, durmadan koşacak ve şehrimize, hemşehrilerimize daha iyi bir yaşam sunma hedefiyle çaba sarf edeceğiz.

GCdDdecXIAAVtwI

Toplantıda alınan kararlar ve belirlenen stratejiler doğrultusunda, AK Parti teşkilatları olarak birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, şehrimizi daha ileriye taşımak adına projelerimizi hayata geçireceğiz. Hizmet anlayışımızı en üst seviyeye çıkartarak, vatandaşlarımızın beklentilerini karşılamak ve onların yaşam kalitesini artırmak için elbirliğiyle çalışacağız.

GCdDdBZXkAAYfT0

Bu birliktelik, milletimize hizmet etme azmiyle dolu ve Cumhurbaşkanı Erdoğanın liderliğinde ülkemizi daha müreffeh yarınlara taşıma kararlılığımızı yansıtmaktadır. AKParti ailesi olarak, milletimizin güvenini boşa çıkarmayacak ve ülkemizi daha da ileriye taşıyacak adımları birlikte atmaya devam edecekleri bildirildi.

GCckT9 XAAAmUwd

Tokat Ak Parti Teşkilatları Erdoğan’ın Başkanlığında Genel Merkez Temayül Toplantısında Biraraya Geldi yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

DİKKAT!  Tokat’ta esrarengiz zehirlenmede hasta sayısı artmaya devam ediyor
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş