38°C
22 October 2024
Teknoloji Haberleri

En İyi Torrent Siteleri

  • Mayıs 3, 2024
  • 6 min read

Film, müzik, oyun, e kitap gibi içerikleri en kolay şekilde indirebileceğiniz teknoloji torrent teknolojisidir. Torrent siteleri yasal siteler olmadığından sıklıkla kapanıyorlar. Bu yüzden sürekli yeni torrent sitelerini takip etmek gerekiyor. Bu yazımızda en iyi torrent siteleri listemizi Nisan 2022 yılı için güncelledik.

Konu son olarak 11 Nisan 2022 tarihinde gözden geçirilmiştir. Çalışmayan siteler konudan çıkarılmıştır.

Bakınız:

  • Torrent nedir? Nasıl kullanılır?
  • iPhone ve iPad ile torrent nasıl indirilir?

En iyi torrent siteleri

2022 yılı torrent siteleri için güvenli bir yıl oldu. En büyük torrent siteleri genel olarak yerlerini korudular. Bazıları sadece yeni alan adı alarak yollarına devam ettiler. Bu konumuzda dünyanın en iyi torrent sitelerini listeledik. Bu sitelerde Türkçe içerik (Film, müzik vb..) bulmanız zor. Türkçe içerik için Türkçe torrent siteleri yazımıza da göz atabilirsiniz.

1. The Pirate Bay

En iyi torrent siteleri listemizin 1 numarasında yine TPB var. The Pirate Bay (TPB)‘ı muhtemelen duymuşsunuzdur. 18 yıldır yayında olan TPB, “galaksinin en dayanıklı BitTorrent sitesi” olarak tanımlanıyor. Bu unvana, son yıllarda yaşanan çok sayıda kapatma ve alan adına el konma işlemlerinden sıyrılmayı başardığı için layık görüldü. TPB içnde çok sayıda Türkçe içerik de bulunuyor.

 

2. YTS.mx

YTS.mx film kategorisinde uzmanlaşmış diğer bir BitTorrent tracker’dır. Sürekli alan adı değiştirse de her zaman kaldığı yerden devam etmiştir. Ziyaretçiler, YTS.mx’nin sade ve pürüzsüz ara yüzünden hoşlanıyorlar. Yüksek çözünürlüklü 720p, 1080p ve hatta 3 boyutlu devasa bir film arşivine sahip. Film indirecekseniz bu siteden şaşmayın. Yukarıdaki link çalışmazsa “Yify torrent” diye aratın. Yeni linkine bu şekilde ulaşabilirsiniz.

 

3. 1337X

En iyi torrent siteleri listemizin 3 numarasında 1337X var. 1337X, 2020 yılında listemizin 4. sırasındaydı. 1337X sitesi, 2016 yılından sonra büyük bir trafik sıçraması yapmıştır. 1337X yeni, temiz bir giriş sayfası ve geniş bir film, dizi ve oyun yelpazesi ile sektörde doğru adımlar atmaya devam eden güçlü bir torrent sitesidir. Platformun tek dezavantajı, Google’ın siteyi Google Arama’dan çıkartmış olmasıdır.

DİKKAT!  Netflix ekran görüntüsü nasıl alınır?

 

 

4. NYAA.si

NYAA dünyanın en iyi anime torrent indirme sitesidir. Anime sevenlerdenseniz bu siteyi sık kullanılanlarınıza kaydetmelisiniz.

 

5. RARBG

2008 yılında kurulan RARBG birkaç sefer uzantı değiştirdi. Yüksek çözünürlüklü videolar konusunda uzmanlaşmış bir site olan RARBG’nin onlarca kopyası var. Kapandıkça yeni uzantılarla çalışmaya devam ediyor.

 

6. FitGirl Repacks

FitGirl Repack, popüler oyunların düşük boyutta yeniden hazırlanmış hallerini sunan harika bir torrent sitesidir. Neredeyse her oyunu bu siteden bularak indirebilirsiniz.

 

7. LimeTorrents

Basit arayüzü ile benim en sevdiğim torrent sitelerinden birisi Lime torrentdir. Google gibi birkaç arama motorunda yasaklanmış olsa da hala adres çubuğundan ulaşılabiliyor.

 

8. EZTV.re

En iyi torrent siteleri listemizin 8 numarasında EZTV var. EZTV, TV programları konusunda uzmanlaşmış bir torrent sitesidir. Yerli içerikleri bulmanın zor olduğu sitede, HBO, Netflix benzeri platformların içeriklerini bulmak ise çok kolay.

 

9. TorrentGalaxy

Torrent Galaxy 2 yıllık geçmişiyle diğerlerine göre biraz daha yeni bir site. Ancak uploaderları organize edebilmeyi başarmış ve aktif bir topluluğa sahip olmuş iyi bir torrent sitesi.

 

10. Zooqle

En iyi torrent siteleri listemizin 10 numarasında Zoogle var. Zooqle, her ne kadar harika ve son derece sezgisel arayüze sahip olması nedeniyle bunu söylemek zor olsa da, torrent sahnesine yeni çıkmış bir oyuncudur. En sevdiğiniz diziler ve filmleri indirmek için sitede bir hesap oluşturabilirsiniz. Zooqle, 1.300’ün üzerinde dizi ve 30.000’den fazla filmin yer aldığı arşiviyle, kullanıcılarına kolay ve etkili bir erişim sunuyor.

 

Zooqle ile ilgili bir diğer hoş nokta, (ExtraTorrent’deki gibi) agresif reklamların ve açılır pencerelerin bulunmaması. Zooqle’ın veritabanı bu listedeki diğer büyük isimler kadar geniş değilse de, sitenin genel kalitesi ve hissettirdiği bu yeni torrent sitesine olan güveni arttırıyor.

DİKKAT!  Mystalk instagram nedir? Mystalk Limit Kaldırma

Bonus:  KickAss

 

KickAss benim favori torrent sitelerimden biriydi. Geçen 2 yıl boyunca FBI soruşturmasına uğradı. Sonra ismi değişti. Geçen yıl toparlanma aşamasındaydı. Şimdi ise gümbür gümbür geldi. KickAss binlerce Seed sayısı ile intenret hızınızı sonuna kadar kullanabileceğiniz bir torrent sitesi. İçinde kitap, film, müzik, program, oyun ve xxx kategorileri mevcut.

En iyi torrent siteleri listemiz bu kadar.

Torrent indirmek güvenli mi?

Torrent ile film, dizi ve oyun indirmek yasadışıdır. Bu tür eserlerin kullanım hakları telif hakkı sahiplerine aittir. Açık IP adresinizden her torrent indirdiğinizde, cezai sorumluluğunu da almış oluyorsunuz. Ama dünyada milyonlarca kişinin kullandığı böyle bir sistemde film vs.. indirmekle kolay kolay başınızın belaya girmesi zor. Yine de VPN kullanarak bu sorunun da üstesinden gelmek mümkün.

Torrent dosyası ile birlikte zararlı dosyalar (malware, virüs vb..) inebilir. Torrent dosyaları sadece güvenilir sitelerden indirilmeli. Torrent hakkında o sitelerde kullanıcılar tarafından yazılan yorumlara bakılmalı.

Yerli içerik arıyorsanız yerli torrent siteleri yazımız size daha uygun olabilir:

İlginizi çekebilecek konular

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş