38°C
22 October 2024
Teknoloji Haberleri

MagSafe Battery Pack iPhone Telefonda Nasıl Gözüküyor?

  • Mayıs 3, 2024
  • 3 min read

iPhone 12 serisine özel yeni bir aksesuar modelinin tanıtıldığının haberini yapmıştık. Yakın zamanda MagSafe Battery Pack adıyla tanıtılan yeni aksesuar, telefonun arkasına yapışıyor ve isterseniz kablosuz bir şarj standı gibi kullanılabiliyor isterseniz de taşınabilir şarj cihazı görevi görüyor.

Cihaz mantık olarak güzel ve kullanım açısından da rahat bir seri olarak gösterilebilir. Taşımasının da kolay olması büyük bir avantaj. Fakat fiyat konusunda ülkemiz için biraz yüksek bir aralıkta olan yeni aksesuarın, telefonun arkasında nasıl gözüktüğü ise asıl merak edilen konu.

Belki ürünü satın almak gibi bir fikriniz var ama telefonunuzun arkasında nasıl gözükeceğini merak ediyorsunuz. İşte bunun için bir görsel yayınlandı.

MagSafe Battery Pack, Telefonda Nasıl Duruyor?

Tabii ki Apple’ın tanıtım sonrasında yayınladığı görseller var ama bu görseller, kullanım sırasında çekilmiş olan görseller olmadığı için yine de kullanım sırasında ürünün nasıl gözükeceği merak ediliyordu.

İşte bir kullanıcı tarafından paylaşılan yeni görseller, MagSafe Battery Pack serisinin iPhone 12 akıllı telefonlarında nasıl gözükeceğini gösteriyor.

Taşınabilir şarj aletine erkenden ulaşan ve görselleri paylaşan kullanıcı, iPhone 12 Pro serisinden görüntü veriyor. Yani görüntüler temel modelden değil de Pro serisinden gelen görseller. Görüntülere baktığımız zaman, tam simetrik bir şekilde iPhone 12 akıllı telefonlarının arkasına yapışan bir aksesuar görüyoruz.

 

Yapışma konusunda çok başarılı olduğu kesin. Arada hiç boşluk yok ve tamamen düz bir şekilde, yani simetrik bir şekilde ürün kasaya yapışmış. Burada belki eleştirilecek olan tek nokta şu olur ki cihazın biraz kalın olması.

Belki boy daha uzun olsa taşınabilir şarj cihazı biraz daha ince olabilirdi. Daha ince olması da kesinlikle büyük bir avantaj sağlar ve taşınmayı biraz daha kolay bir hale getirirdi. Bu kısım eleştirilebilir ama onun dışında ürün, tam isteneni veriyor gibi gözüküyor.

DİKKAT!  Font bulma siteleri - Ücretsiz Yazı Tipi Bulma Siteleri

Şarj performansı nasıl ya da kasaya yapıştıktan sonra ne kadar dayanıklı kalıyor gibi soruların cevapları için inceleme sonuçlarını beklememiz gerekiyor. Ürün yaygınlaştığı zaman gelen inceleme videolarına ve değerlere bakarız.

Daha Fazlasını Keşfedin

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş