38°C
22 October 2024
Teknoloji Haberleri

3.nesil AirPods Satışları Başladı mı? Fiyatı ve Gönderim Süresi

  • Mayıs 3, 2024
  • 3 min read

3.nesil AirPods tanıtıldığı ilk anda yeni kablosuz kulaklık için özellikleri duyurduk. Sevdiğimiz, özelliklerini iddialı bulduğumuz kulaklık modellerinden biri karşımıza çıkmıştı. Yeni kablosuz kulaklık için satış süresi de çok uzatılmadı. Çok kısa bir süre önce söz konusu kablosuz kulaklık modellerinin satışlarının da resmi bir şekilde başladığını gördük.

Tabii ki satış açıklamalarından sonra da merak edilen bilgiler olacaktır. Mesela kulaklıkların fiyatı ve söz konusu kulaklık modelinin gönderim süresi konusunda detaylar. İlk etapta ön sipariş olarak açılan siparişlerin durumu şu an için değişmiş gibi gözüküyor.

3.nesil AirPods Satış Fiyatı Ne? Kulaklık Ne Zaman Geliyor?

Kulaklık için satış süreci tamamen başlamış gibi gözüküyor. Öyle ki söz konusu kulaklığın sayfasını kontrol ettiğimiz zaman serinin satış fiyatının hemen altında teslimat sürelerine de yer veriliyor. Teslimat sürelerine baktığımız zaman, serinin hemen siparişe verildiği görülüyor.

Sadece 1 iş günü içerisinde kulaklık modelinin siparişe verilmesi durumunda kulaklık kargo süresinden sonra size ulaşacaktır. Yani stok sorunu yok ve satışlar başlamış olarak gözükmekte. Tabii ki e ticaret sitelerinde de kulaklıkların siparişlerinin açılmaya başladığı gözüküyor.

Kulaklık sanıldığından daha erken satışa sunulduğu için bazı yerler için hala şu an ön sipariş aşamasında gibi gözüküyor. Ama Apple’ın resmi sitesinden baktığımız zaman bahsettiğimiz gibi hemen teslim sürelerini görebiliyoruz.

 

Yeni kablosuz kulaklık modeli olan 3.nesil AirPods serisini satın almak isteyenler için fiyat konusunda da bilgi verelim. Paylaşılan ürün sayfasında da yazdığı gibi yeni kablosuz kulaklık modelinin fiyatı 1.999 TL olarak gözüküyor. Yani biz buna tam olarak 2 bin TL diyelim.

Eski serilerden çok farklı bir fiyat söz konusu değil. Artık gözlerimiz ikinci nesil AirPods Pro modeline çevrilmiş durumda. İkinci nesil AirPods kulaklıklarının ne zaman geleceğini ise bilmek şimdilik oldukça zor. 3.nesil AirPods için bile uzun bir süre bekledikten sonra kulaklıkların tanıtımının yapıldığını gördük.

DİKKAT!  MSI, Laptop Üretiminde 20. Yılını İstanbul'da Kutluyor

Daha Fazla Bilgi İçin: Benzer Konulardaki Diğer Yazılar

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş