38°C
22 October 2024
Ordu Haberleri

Sosyal Medya Fenomeni Ezgizem Kimdir? (Ezgi Gizem Akdoğan)

  • Ağustos 9, 2024
  • 5 min read

Sosyal medyanın en çok merak edilen isimlerinden biriside Ezgizem’dir. Peki kimdir bu Ezgizem telefon numarası var mı? Gerçek ismi Ezgi Gizem olan fenomen hakkında bilmediklerinize yer verdik. Oynadığı diziler var mı?

Ezgizem Kimdir?

Ezgizem, gerçek adıyla Ezgi Gizem sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımlarla fenomen haline gelen bir kişidir. Yüzbinlerce takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni hesaplarında eğlenceli videolar paylaşarak büyük kitlelere ulaşarak tanınmıştır. Özellikle de paylaştığı yemek, eğlence ve oyun videoları çok fazla ilgi görüyor. Ezgi Gizem’in yazmış olduğu “Fenomenin İlham Veren Yolcuğu” adında bir kitabı ve Ezgizemshop adında bir alışveriş sitesi bulunuyor.

Ezgizem Kaç Yaşında?

Ezgizemin takipçilerinin en çok merak ettiği sorular arasında ezgizem kaç yaşında sorusu geliyor. Ünlü fenomen 23 Ekim 1989 doğumludur. Yaşı 32 olan sosyal medya fenomeni çekip paylaştığı videolarla yüzbinlerce takipçiye ulaşmış durumda. Gençlerin ve genellikle güzelliğinden dolayı erkeklerin takip ettiği güzel isim her geçen gün takipçi sayısını arttırıyor. Eklediği videolara yüzbinlerce beğeni geliyor. Youtube kanalında paylaştığı videolar ise kısa zamanda izleyici rekoru kırıyor.

Ezgizem Fenomenin İlham Veren Yolculuğu Kitabı

Sosyal medya fenomeni Ezgizem hakkında yazılan bir kitap bulunuyor. Kitap Tayfun İkan tarafından yazılmıştır. Kitapta Ezgi Gizem’in Sosyal medya fenomeni olurken izlemiş olduğu yol anlatılıyor. Kitapta genel olarak ’fenomen nasıl olunur?’’ sorusunun cevapları bulunmaktadır. Ezgizem’in fenomen olma yolunda yaşamış olduğu tecrübeler kitaba aktarılmıştır. Sosyal medya fenomeni olmak isteyip de bilgi sahibi olmak isteyenler bu kitabı mutlaka okumalı!

Fenomenin ilham veren yolculuğu kitabini buradan satın alabilirsiniz. Kitap hakkındaki yorumları aşağıdaki yorum kutucuğuna yazarak diğer takipçilerin bilgilenmesine katkıda bulunmak ister misiniz?

Ezgizem Futbolcu Eşi Yalçın Akdoğan İle 2014’de Evlendi

Ezgizem kocası kimdir diye merak edenler, Ezgi Gizem futbolcu eşi Yalçın Akdoğan ile 2014 yılında evlendi. Yalçın Akdoğan hem oynadığı futbol ile hemde çekmiş olduğu TikTok videoları ile karşımıza sıkça çıkıyor. Kendisi 1987 doğumludur.

Özellikle de Ezgizem’in çekip paylaştığı videolarda yer alan Yalçın Akdoğan takipçiler tarafından çok merak ediliyor. Sosyal medyada sık sık birlikte çekmiş oldukları eğlence videoları ile karşılaşabilirsiniz.

Ezgizem’in Boyu Kilosu ve Saç Rengi

Ezgizem Türkiye’nin en popüler sosyal medya fenomenlerindendir. Durum böyle olunca da kendisi hakkında bir çok şey takipçileri tarafından merak edilmekte. Boy, kilo ve saç rengi en çok merak edilenlerden. Ezgi Gizem 1.65 boyunda ve kilosu ise 52. Güzel ve bakımlı olan Ezgi’nin saç rengi ise son paylaşımlarında görüldüğü gibi kestane kahve.

Ezgiezem Shop Alışveriş Sitesi

Sosyal Medya Fenomeni Ezgizem kurmuş olduğu “Ezgizem Shop” adlı web sitesinde ürün satışları da yapmaktadır. Kendi tasarlamış olduğu ürünlerin satışını yapan Ezgi Gizem’in ürünleri takipçileri tarafından çok beğeniliyor. https://www.ezgizem.com.tr/ sitesi üzerinden siparişleri veren müşterilere ürünler kargo ile gönderiliyor. Sitede şu an için Tişört, Aksesuar ve Sweatshirt kategorileri bulunmakta.

Ezgi’nin hazırlamış olduğu Tişört, Aksesuar ve Sweatshirtleri almak iseteyen takipçileri Türkiye’nin her yerinden sipariş oluşturabilir. Alacağınız ürünün bedenini seçip sepete ekleyerek sipariş oluşturabilirsiniz. Ödemeyi gerçekleştirdikten sonra siparişiniz alınarak en yakın zamanda kargo ile tarafınıza gönderilir.

Sosyal Medya Hesapları

Ezgizem Instagram Hesabı

Ezgi Gizem Akdoğan’ın Instagram hesabında 1.1 milyon takipçi bulunmaktadır. Kendine ait hesapta genellikle kendi fotoları ve aktivitelerini paylaşıyor. Satış hesabında ise satışı yapılan ürünlerin resimleri paylaşılmakta. @ezgizemshop ismindeki satış hesabının ise 17,6bin takipçisi bulunuyor. Ezgizem Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz. Satış hesabı için ise TIKLA!

Ezgizem Youtube Hesabı

Ezgi Gizem’in Youtube kanalının 913 Bin abonesi bulunmaktadır. Kanalda genelde günlük yaşantısını paylaşan sosyal medya fenomeni makyaj, yemek ve oyun alanlarında da içeriklere yer veriyor. Youtube Kanalı linki burada!

Ezgizem TikTok Hesabı

Ezgi Gizem’in TikTok hesabının tamı tamına 7 Milyon takipçisi bulunuyor. Bir çok sosyal medya fenomeninin takipçi sayısından oldukça fazla bir sayı bu. TikTok hesabında genellikle eğlence videoları yayınlanan sosyal medya fenomeninin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Hazal Çağlar Kimdir? Gönül Dağı Dizisi Asuman

Yaren Alaca Kimdir? TikTok Fenomeni

HiraiZerdüş Kimdir? Gerçek İsmi Nedir ve Nerelidir ?

Samet Topçu Kimdir? TikTok Fenomeni (Sametoloji – Sametizs)

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş