38°C
23 October 2024
Haberler

Samet Topçu Kimdir? TikTok Fenomeni (Sametoloji – Sametizs)

  • Ağustos 21, 2024
  • 4 min read

TikTok fenomeni Sametoloji ve Sametizs olarak bilinen Samet Topçu kimdir doğum tarihi nedir? 2.3 milyondan fazla takipçisi bulunan sosyal medya fenomeni hakkında bilinmeyenleri sizlerle paylaşıyoruz.

TikTok, video oluşturma, paylaşma ve canlı yayın imkanı bulunduğundan dolayı son zamanlarda bir çok gencin takıldığı uygulama haline geldi. Gençlerin en çok sevdiği ve vakit harcadığı bu uygulamada Türkiye’den yüzlerce fenomen bulunuyor. Bu fenomenlerden biri de Samet Topçu’dur. Samet Topçu takipçileri kendisinin kaç yaşında, nereli, nerede oturuyor boyu ve sevgilisi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorlar. Bu yazıyı Samet Topçu meraklıları için yayınlıyoruz!

Samet Topçu Kimdir?

Samet Topçu, dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamarından olan TikTok’da fenomen olan bir kişidir. Sosyal medyada Sametoloji veya Sametizs olarak tanınır. TikTok hesabının 2.3 milyondan fazla takipçisi bulunmaktadır. Çekmiş olduğu videolarda genellikle play back yapan genç tiktokcu takipçileri tarafından bir hayli merak ediliyor. Yayınlamış olduğu videolar ile kısa sürede fenomen olmayı başaran Sametoloji, yüksek takipçili hesaplara ulaştı. Youtube kanalının 287 B abonesi bulunan ünlü fenomenin Instagram’da ise 436bin takipçisi bulunmaktadır. Takipçi sayısı her geçen gün artan Samet Topçu’nun paylaştığı videolar ise kısa sürede onbinlerce beğeniye ulaşıyor.

Samet Topçu, TikTok uygulamasına takılanlar tarafından son zamanlarda merak edilmektedir. Sık sık video paylaşımından dolayı büyük bir takipçiye kavuşmuştur. Sametizs olarak bilinen TikTok fenomeninin paylaştığı videolara ise kısa sürede beğeni yağmuru geliyor. Takipçileri ise Samet Topçu hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için internete girip arama yapıyorlar. Biz de bu yazıda bir kaç soruyu cevaplamaya çalıştık.

Samet Topçu Kaç Yaşında?

En çok merak edilen sorulardan biri Samet Topçu kaç yaşında? TikTok adıyla Sametoloji 2004 doğumludur. Bursa doğumlu fenomen Samet Topçu 18 yaşındadır.

DİKKAT!  Ordu Seçim Sonuçları 2023

Samet Topçu Nereli ve Nerede Yaşıyor?

Bursa doğumlu olan Samet Topçu İstanbul’da yaşamaktadır. 1.70 boyunda ve 80 kilogram olan TikTok fenomeni paylaşmış olduğu videolarla takipçilerinin dikkatini çekmeyi başarabiliyor.

Aldığımız son bilgilere göre Samet Topçu’nun şu an için bir sevgilisi yok. Belki gizleniyor olabilir. Fakat haberini aldığımız zaman burada sizlerle anında paylaşacağız. En çok merak edilen sorulardan birisi de fenomenin gözleri lens mi? Alınan bilgilere göre Samet Topçu’nun renkli gözleri var. Yani gözleri lens değil.

Samet Topçu Ne İş Yapıyor?

Henüz öğrenci olan fenomen herhangi bir işte çalışmıyor. Şu an için sadece sosyal medya hesaplarından videolar paylaşıyor. Paylaşmış olduğu dans videoları özellikle en çok beğenilen videolar arasına girmeyi başarıyor. Bir çok videosu keşfete düşen fenomenin bazı videolarına 100 bin civarı kalp gelmektedir.

Samet Topçu Sosyal Medya Hesapları

Aşağıdaki linklerden sosyal medya hesaplarına ulaşabilirsiniz.

  • Samet Topçu Instagram Linki: TIKLA
  • Samet Topçu Youtube Kanal Linki: TIKLA
  • Samet Topçu TikTok Hesabı Linki: TIKLA

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş