38°C
23 October 2024
Haberler

Türk Telekom İnternet Arıza Bildirimi Oluşturma ve Sorgulama 2024

  • Ağustos 22, 2024
  • 5 min read

Türk Telekom internet arızaları bildirimi yaparak hız problemi, internet hattı bağlantı problemleri, genel kopma sorunları için arıza kaydı oluşturabilirsiniz.

Türk Telekom internet kullanıcıları karşılaşmış oldukları sorunlarla ilgili bölgesel arıza bildirme yaparak arıza kaydı oluşturabilirler. İnternet hız problemleri, bağlantı kopma sorunları, kablolu ve kablosuz bağlantı problemleri ve internet sayfası açma sorunları için internet arıza bildirimi oluşturulabilir. Türk Telekom teknik destek ekibi oluşturulan arıza kaydı ile birlikte sorunun çözüme kavuşması için çalışmaya başlarlar.

Türk Telekom İnternet arıza bildirimi, müşteri hizmetleri telefon ile aranarak bir kaç tuşlama yapıldıktan sonra teknik destek ekibine bağlanılır ve arıza kaydı oluşturulur. Direk olarak Türk Telekom Prime müşteri temsilcisine bağlanılarak da internet ile ilgili problemler iletilebilir. Teknik destek ekibi arıza kaydı üzerinden gerekli yönlendirmeleri yapar. Eğer hala internet problemi yaşamaya devam ediyorsanız teknik destek oluşturulan arıza kaydı üzerinden gerekli çalışmayı yapar. Siz de müşteri hizmetleri servisi ile iletişime geçerek internet arıza takip yapabilirsiniz.

Yapılan arıza bildirimi hakkında bilgi almak için müşteri hizmetleri aranabilir veya arıza işlemleri sayfasından arıza kaydı sorgulama işlemi yapılabilir. Arıza bildirimi sorgulama hizmet numarası veya arıza kayıt numarası ile yapılabilmektedir.

Türk Telekom İnternet Arıza Bildirimi Oluşturma

Türk Telekom müşteri hizmetleri telefonu arayarak internet arıza bildirimi oluşturabilirsiniz. Arıza kaydı oluşturmak isteyenler 444 1 444 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayıp bildirim yapabilirler.

Adım adım Türk Telekom internet arıza bildirimi;

  • Arıza bildirimi oluşturmak için 444 1 444 numaralı Türk Telekom müşteri hizmetleri numarasını arayın.
  • 10 haneli hizmet numarası veya 11 haneli T.C. kimlik numaranızı tuşlayın.
  • Teknik destek almak için  2’yi tuşlayın denildikten sonra tuşlama yapın. (Modem ve bilgisayar yanınızdaysa 1’i tuşlayın)
  • Modeminiz açıksa 1’i tuşlayın.
  • İnternet hız problemi için 1’i tuşlayın.
  • İnternet bağlantınızda kopma sorunu için 2’yi tuşlayın.
  • Kablolu, kablosuz bağlantı problemleriniz için 3’ü tuşlayın.
  • İnternet sayfası açma sorunu için 4’ü tuşlayın.
  • Modem kurulumu için 5’i tuşlayın.
  • Tuşlamaları yaptıktan sonra müşteri hizmetlerine bağlanarak Türk Telekom arıza kaydı oluşturabilirsiniz.
DİKKAT!  TOKAT İŞKUR, OKUL SUNUMLARINA DEVAM EDİYOR

NOTLAR

Türk Telekom arıza kaydı oluşturmak için için 444 1 444 ve 444 0 375 müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz. Bu numaraları aradığınızda hizmet numarasını yazdıktan sonra 5’i tıklayarak Türk Telekom Prime müşteri temsilcisine de bağlanarak arıza kaydı oluşturabilirsiniz.

İLGİLİ İÇERİK: Türk Telekom Ev İnterneti Fiyatları

Türk Telekom İnternet Arıza Sorgulama Nasıl Yapılır?

Türk Telekom internet arıza bildirimi sonrasında web sitesi üzerinden sorgulama işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

  • Türk Telekom internet arıza sorgulama işlemi Arıza Kayıt No ve Hizmet No ile yapılmaktadır.
  • Öncelikle https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/ariza-islemleri/internet linkinden Türk Telekom Arıza İşlemleri sayfasına giriş yapın.
  • Açılan sayfada “Evde İnternet” seçeneğini seçin.
  • Karşınıza çıkan alanda “Kayıt Sorgulama”seçeneğini seçin.
  • T.C. Kimlik Numarası alanını doldurun.
  • “Arıza Kayıt No” veya “Hizmet No” alanlarından birini seçerek numarayı yazın.
  • Sorgula butonuna tıklayarak Türk Telekom internet arıza bildirimini sorgulayabilirsiniz.

İLGİLİ YAZI: Türk Telekom Altyapı Başvurusu

TTNET İnternet arıza kaydı sorgulama işlemini online olarak yapamadıysanız müşteri hizmetleri aracılığı ile sorgulayabilirsiniz.

Türk Telekom Arıza Kaydı Numarası

Türk Telekom müşterileri 444 1 444 ve 444 0 375 müşteri hizmetleri numarasından internet arıza kaydı oluşturabilirler. Kurumsal müşteriler ise 444 5 444 numarasını arayarak arıza bildirimi yapabilir ve dilediği konuda bilgi alabilirler.

Türk Telekom internet arıza numarası olarak herhangi bir özel numara bulunmamaktadır. Arıza bildirimi müşteri hizmetleri aranıp teknik destek ekibine bağlanarak yapılabilir. İnternetinizde sıkıntı yaşıyorsanız müşteri hizmetleri numarasını arayarak arıza kaydı oluşturabilirsiniz. Türk Telekom ekipleri arızayı ilk olarak uzaktan çözmeye yönelik işlemler yaparlar. Eğer sorun düzelmez ise ekipler gelerek sorunun neden kaynaklandığını öğrenerek çözmeye çalışırlar.

İnternet arıza kaydı oluşturdunuz ve sorununuz uzun süre çözülmedi ise TTNET iletişim numarası ile iletişime geçerek durumu bildirebilirsiniz. Oluşturduğunuz arıza kaydı hakkında bilgi alabilirsiniz. Bağlantı problemi eğer kablodan, yani altyapıdan kaynaklı değilse teknik ekip uzaktan sorununuzun çözümü için çalışma başlatır. Ancak sorun altyapı kaynaklı ise sorunun çözümü biraz daha uzayabilir.

DİKKAT!  BU SENE YAPILACAK OKUL YATIRIMLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Daha Fazlasını Keşfedin

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş