38°C
23 October 2024
Haberler

Osmangazi’den kadınlar için spor merkezi

  • Ağustos 24, 2024
  • 2 min read
Osmangazi’den kadınlar için spor merkezi

Osmangazi Belediyesi, Yenibağlar Mahallesi’nde sadece kadınlara hizmet verecek özel bir spor merkezi açıyor. Bu merkezde fitness aletleri, pilates ekipmanları ve kondisyon bisikletleri gibi çeşitli ekipmanlar sunulacak. Uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilecek spor aktiviteleri ile kadınlar hem formda kalacaklar hem de streslerini atma imkanı bulacaklar. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, tüm Osmangazili kadınları, sağlıklı ve aktif bir yaşam için Yenibağlar Kadın Spor ve Yaşam Merkezi’nde spor yapmaya davet ediyor.

Osmangazi Belediyesi, Yenibağlar Mahallesi'nde Kadınlara Özel Spor Merkezi Açıyor

Osmangazi Belediyesi, Kadınlara Özel Spor Merkezi ile Hizmete Başlıyor

Bursa (İGFA) – Osmangazi Belediyesi, kadınların sağlıklı yaşamına katkı sağlamak amacıyla Yenibağlar Mahallesi'nde yeni bir spor ve yaşam merkezi açmaya hazırlanıyor. Yalnızca kadınlara hizmet verecek olan Yenibağlar Kadın Spor ve Yaşam Merkezi, 26 Ağustos Pazartesi günü saat 11:00'da düzenlenecek özel bir törenle kapılarını açacak.

Kadınların Formda Kalacağı Bir Merkez

Merkezde, fitness aletleri, pilates topu ve bantları, kondisyon bisikletleri, ağırlık setleri gibi çeşitli spor ekipmanları bulunmaktadır. Uzman antrenörler eşliğinde yapılan spor aktiviteleri sayesinde kadınlar, hem formda kalacaklar hem de streslerini atabilecekler.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, tüm Osmangazili kadınları, sağlıklı bir yaşam için Yenibağlar Kadın Spor ve Yaşam Merkezi'nde spor yapmaya beklediklerini belirtti.

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

DİKKAT!  Getir İlk Sipariş 30 TL İndirim Kampanyası Nasıl Kullanılır?
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş