38°C
23 October 2024
Dini Bilgiler

Rüyada Kedi Görmek

  • Ağustos 28, 2024
  • 7 min read

Rüyada kedi görmek; yaratıcılık, güç, kaos, bağımsızlık kavramları ile özleşir. Ayrıca kötü şans ve talihi de temsil eder. Size yalan söyleyen biri var demektir. Dost çevresinde hain biri olabilir. Bir kadın rüyasında kedi görürse, kendi iç dünyasında bazı çatışmalar olabilir ve agresifleşebilirsiniz. Kadınsı yönünüzde bazı sorunlar olacak ve yanlış kişileri arzu edebilirsiniz. Bazı korkularınız yeniden depreşebilir. Sinsi veya kötü niyetli bir insan sizi en savunmasız anınızda kullanmaya kalkabilir. Sevdiğiniz insan size her ne kadar bağlı gibi görünüyorsa da, sadakat duygusundan yoksun biri olabilir ve yakında ilişkinize verdiğiniz tüm emek boşa gidebilir. Kedi gerçek hayatta da nankör bir hayvan olarak bilindiğinden, gelecek günlerde iyilik ettiğiniz bir insan size arkasını dönebilir. Değer verdiğiniz biri sizi tanımazlıktan gelebilir.

Rüyada yavru kedi görmek; özgürlük isteğinizin artacağını simgeler. Size baskı uygulayan kişi ve koşullardan kurtulmak için kolları sıvayabilirsiniz. Kedi yavruları çok sevimli oldukları için masumiyeti de simgeler. Rüyada kedi yavrusu görmek, bazı alimler tarafından hatalardan dönmek ve saf duygulara sahip biriyle tanışmak olarak yorumlanır. Bekarsanız, içten ve temiz kalpli bir nasibiniz var demektir. Bu kişi size masum duygular besleyecek.

Rüyada kara kedi görmek; kendi hayatınızda çok fazla belirsizliğin olduğunu gösterir. Ayrıca bir düşmanın varlığını simgeler. Bu kişiyle sürekli fikir ayrılığına düşüyorsunuz. Rüyada siyah kedi görmek, bazen de kötü şansa ve talihsizliğe yorumlanır. Bahtınız kapalı ve kötü şans bir süre daha yakanızı bırakmayacak.

Rüyada beyaz kedi görmek; yine talihsizlik olarak değerlendirilir. Bazı maddi kayıplarınız olabilir. Yanlış kişilerden şüpheleneceksiniz. Asıl düşmanlarınızı bir süre daha göremeyeceksiniz. Bazı yanlış anlaşılmalar olacak.

Rüyada siyah beyaz kedi görmek; farkında olduğunuz engel ve tehlikeleri işaret eder. Bazı dengesiz kararlar alabilirsiniz. Gerçeklikten uzak kararlar alıp pişman olabilirsiniz. Sizi korkutan veya endişelendiren şeylerin varlığını da işaret eder. Sevdiklerinizi kaybetme korkusu yaşayacaksınız. Şu günlerde hissettiğiniz duygular sizleri yanıltabilir.

DİKKAT!  Kahve Falında Kalem Görmek

Rüyada sarı kedi görmek; pozitif anlamlar taşır. Hayalleriniz yavaş yavaş gerçekleşmeye başlayacak. Yeni bir iş kurma hayali olanlar tam vaktinde işlerini kuracaklar ve kazançlarını arttırabilecekler. Aşk hayatınızda mutluluğunuz şu günlerde artacak ve sosyal çevrenizde de güzel gelişmeler sizleri bekliyor olacak.

Rüyada küçük kedi görmek; sizi özleyen ve beklentileri olan insanları simgeler. Uzakta sizden haber bekleyen biri olabilir. Ya da maddi açıdan sizden gelecek yardımı bekleyen birilerini de işaret edebilir. Sevdikleriniz sizlerden daha fazla ilgi bekliyor olabilirler.

Rüyada büyük kedi görmek; aile hayatınızda karşılaşacağınız sıkıntıları haberdar eder. Aile bireyleriyle bazı anlaşmazlıklar olabilir ve genel anlamda ev huzurunuz bozulabilir. Ev içi sükunetin yeniden geri gelmesi biraz zaman alacak. Haneden gelecek büyük bir haber de evde olaylara sebebiyet verebilir.

Rüyada kedi ısırması; tanıdığınız bir insandan göreceğiniz zararı simgeler. Bir kişi sözle veya davranışlarıyla size zarar verebilir. Hakkınızda bazı dedikodular çıkarabilir. Hatta biri tarafından ufak maddi zararlar da görebilirsiniz.

Rüyada kedi sevmek; kendinize duyduğunuz güvenin artacağına ve kendi çıkarınız için önemli adımlar atacağınıza yorumlanır. Önünüze çıkacak engeller sizleri yıldırmayacak ve tam tersi güçlendirecek. Şu günlerde daha azimli ve kararlısınız.

Rüyada konuşan kedi görmek; bazı yeteneklerinizi geliştirerek başarı elde edebileceğinizi simgeler. Bir süredir üzerine düşmediğiniz el yetenekleriniz ve becerileriniz aslında size büyük fayda sağlayabilir ve yeni kazanç kapısı açabilir. Kendi gücünüzün farkına varmalısınız.

Rüyada kediden korkmak; hızlı bir başarı elde ettikten sonra tedirginliklerin söz konusu olacağına yorumlanır. Kendi hedeflerinize ulaşacaksınız ancak bazı riskler de sürekli sizi huzursuz edebilecek.

Rüyada kedinin eve girmesi; hane içerisinde nankör birinin aile içerisinde rahatsızlığa sebebiyet vereceğine yorumlanır. Ev içerisinde laf taşıyan veya sırlarınızı ifşa edecek birileri de olabilir.

DİKKAT!  Rüyada İçki İçtiğini Görmek

Rüyada kedi ile oynamak; güvensizlik işaretidir. Güvendiğiniz bir insan aslında sahtekar bir karaktere sahip olabilir ve sizi yanıltabilir.

Rüyada kedi tırmalaması; ön sezgilerinize güvenerek aldığınız bir karardan pişmanlık duyacağınızı simgeler. Ayrıca göz ardı ettiğiniz bazı şeyler artık sizi korkutmaya başlayacak. Zor zamanlar sizleri bekliyor olacak.

Rüyada ölü kedi görmek; hayatınızın bazı alanlarında özgürlük ve bağımsızlıktan yoksun kaldığınızı gösterir. Rüyada kedi öldürmek ise, içgüdülerinizde yanılacağınızı ve kendi duygularınızı bastırmak zorunda kalacağınızı simgeler.

Rüyada evde bir sürü kedi görmek; hayatınızda eksik kalan bazı şeyleri simgeler. Ayrıca çok önemli bir şeyi göz ardı ediyor olabilirsiniz. Hayatınızdan daha memnun olabilmeniz için bu göz ardı ettiğiniz şeyle yüzleşmelisiniz.

Rüyada mavi gözlü kedi görmek; korku ve endişe duygularının açığa çıkması anlamına gelir. Gerçekler peşinizi bırakmayacak ve endişelerinizle yüzleşmek zorunda kalacaksınız.

Rüyada iki başlı kedi görmek; kararsızlığı ifade eder. Bir konuda iki ayrı düşünceye sahipsiniz ve bir süre daha kararsızlık yaşayacaksınız.

Rüyada vahşi bir kedi görmek; felaketin habercisidir. Bazı yıkımlar söz konusu olabilir.

Rüyada kedi kovalamak; rüya sahibinin düşmanlarını bir bir yeneceğine ve tehlikeleri önceden fark edeceğine yorumlanır. Kimse sizlere zarar veremeyecek ve kötü emelleri olan kişilerin tuzakları boşa çıkacak.

İslami Yorumu

Rüyada kedi görmek İslami rüya tabirlerine göre, iyi olaylara alamet değildir. Kediler doğaları gereği kurnaz ve zalim hayvanlar oldukları için rüyada görüldükleri zaman bazı alimler tarafından kötü olayları çağrıştırdığı yorumu yapılır. Evli olan kişilerin eşleri veya çocukları kendilerini terk edebilir. Kediler, bazen de özgürlük ve gücü temsil ederler. Rakiplerinize galip geleceksiniz. Bazı ikilimler yaşayacaksınız ve duygusal karmaşıklıklar söz konusu olacak. Maddi açıdan değerlendirildiğinde, miras habercisi olabilir.

DİKKAT!  Rüyada Yaşlı Görmek

Rüyada kedi görmek ne demek?” anlamını öğrenen değerli okuyucularımız, rüyalarında gördükleri diğer sembollere de sitemizden bakabilirler. Aşağıda yer alan yorum bölümünden rüyalarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz.

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş