38°C
22 October 2024
Haberler

İYİ PARTİ-SANAYİCİ ESNAFI BULUŞMASI

  • Mart 18, 2019
  • 4 min read
İYİ PARTİ-SANAYİCİ ESNAFI BULUŞMASI

İYİ Parti Tokat Belediye Meclis üyesi Adayı Haluk Arar’ın organizasyonu ile sanayici esnaf ile İYİ Parti Tokat heyeti kahvaltıda bir araya geldi.

            İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Demirkol, yerel seçimlerin iktidar partisinin ortaya koyduğu algı sebebiyle genel seçim havasında geçtiğini belirterek, “Yerel baktığımızda esnafımızın çok büyük sıkıntıları var. Tokat’ta esnafımızın, sanayicimizin çeklerinin, senetlerinin yazılma oranı yüzde76’lara kadar yükseldi. Maalesef derin bir ekonomik sıkıntı var. Belirtmen gerekirse ben de sanayide çalıştım, bu yollardan geçtim. Yapılan işin zorluğunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum” şeklinde konuştu.

"ÜLKENİN BEKA SORUNU YOK"

            Türkiye Cumhuriyeti​ Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yönetimindeki ekonominin kötü olduğunun altını çizen Fatih Demirkol, “Belki de cumhuriyet tarihinin en kötü ekonomi yönetimi başta bulunuyor. Ekonomik gidişatın kötülüğünü ise (beka sorunu var) diye kapatmaya çalışıyorlar. Oysa sorun ülkenin beka sorunu değil, sorun ülkeyi kötü yönetenlerin kendilerinin beka sorunudur” dedi.

"EKONOMİNİN DAMARLARI TIKALI"

            Toplantıda konuşan İYİ Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yarıcı, iktidarın söylemlerinde yatırım yapılmasını istediğini, KOBİ’lere kredi destekleri vereceklerini ifade ettiklerini belirterek, “Eğer ekonominin damarlarını tıkarsanız vereceğiniz krediler, destekler sadece kısa vadeli çözümler olur. Yapılan sadece pansuman tedavisidir. Ülkemizde milli gelirin dağılımı ne zenginler lehine bozulmaya devam ediyor. Bunun sonucunda sermaye tek elde toplanıyor. Sonucunda küçük esnaf, sanatkâr ve KOBİ’ler bitiyor. Ülkemin tüm değerleri tek tek çok uluslu şirketlerin eline geçiyor. Maalesef sıkıntının en büyük kaynağı budur” diye konuştu.

"DEĞİŞİM ZAMANI GELDİ"

            Sanayi esnafının sıkıntılarını çok iyi bildiklerini, göreve geldiklerinde tüm bunları hızlıca çözeceklerini aktaran Hüseyin Yarıcı, “Gün birlik olma günüdür. Değişim her zaman iyidir, yeniden diriliştir. Doğa bile kışın uykuya çekiliyor, baharla birlikte yeniden diriliyor, canlanıyor. Şimdi İYİ Parti ile yeniden diriliş, canlanma vaktidir. Hıdırellez gibi, nevruz gibi bir yenilenmedir. Sizin oylarınızla biz bu canlanmayı gerçekleştireceğiz İnşallah” diyerek konuşmasını bitirdi.

DİKKAT!  Akyapı Metkap Projesi Göz Kamaştırıyor

HALUK ARAR: BERABER BAŞARACAĞIZ

            İYİ Parti Tokat Belediye Meclis Üyesi Adayı Haluk Arar, hep birlikte yola çıktıklarını, başarıyı birlikte yakalayacaklarını belirterek, “Mevcut yerel yöneticiler buralara seçimden seçime geliyorlar. Biz her daim sizin yanınızda olacağız. 31 Mart Akşamı sizlerin tercihleri ile Belediyeyi kazanacağız ve hep birlikte kutlama gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

            Kahvaltıda Tokat yağlısı simidi ikram edildi. Toplantıda sanayiciler sorunlarını anlattı ve çözüm yolları konusunda bilgiler istediler.

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş