38°C
24 October 2024
Haberler

TOKAT’TA BARIŞ MANÇO ANISINA KONSER DÜZENLENDİ

  • Şubat 28, 2019
  • 3 min read
TOKAT’TA BARIŞ MANÇO ANISINA KONSER DÜZENLENDİ

Tokat Valiliği önderliğinde Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Eğitim Tokat Projesi bünyesinde “Okullar Sanatla Renkleniyor Projesi” kapsamında Barış Manço’yu anma konseri düzenlendi.

            Gaziosmanpaşa Ortaokulu tarafından düzenlenen programda okul öğrencileri ve öğretmenleri tarafından bir birinden değerli Barış Manço şarkıları seslendirildi.

            Gaziosmanpaşa Ortaokulu Müdürü İsa Çabuk’un açılış konuşması ile başlayan program, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Elvan Çolak Bektaşoğlu’nun 90'lı yıllarda çocuk olmak ve Barış Manço’nun hayatımızdaki yeri konulu konuşması ile devam etti. Sonrasında Gaziosmanpaşa Ortaokulu Müzik Öğretmeni Figen Esin Yürüdür’ün yönetiminde hazırlanan Barış Manço şarkıları çocuk korosu tarafından  seslendirildi. GOP Ortaokulu İngilizce öğretmeni Gülden Demirci’nin hazırladığı koro Barış Manço’nun şarkılarını İngilizce olarak söyledi.

GAZİOSMANPAŞA ORTAOKULU ÖĞRETMENLERİNDEN MÜZİK ZİYAFETİ 

            GOP Ortaokulu öğretmenleri tarafından oluşan koronun söylediği Barış Manço şarkılarına seyircilerde eşlik etti.

            Program sonunda konuşma yapan  Vali Dr. Ozan Balcı, Barış Manço’nun çok kıymet ve değer verilen bir sanatçı olduğunu belirterek, ebediyete intikalinin yıldönümünde hazırlanan etkinliği çok beğendiğini söyledi. Okulun idarecilerini, öğretmenlerini ve öğrencileri tebrik eden Vali Dr. Ozan Balcı, Müzik Öğretmeni Figen Esin Yürüdür’e emeklerinden dolayı çiçek takdim etti.

            Programa Vali Dr. Ozan Balcı, İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, veliler ve öğrenciler katıldı.

DİKKAT!  TOKAT’TA KAÇAKÇILIK OPERASYONU
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş