38°C
23 October 2024
Haberler

Paykasa’da yaş sınırı yok !

  • Ocak 25, 2019
  • 3 min read
Paykasa’da yaş sınırı yok !

Paykasa Kart avantajları bakımından kullanıcılarına pek çok imkan sağlaması ile bilinmektedir. Paykasa kart ile gelecek olan avantajlar kullanıcılar için oldukça cazip ve özel imkanlardır. Paykasanın kullanıcılarına vermiş olduğu imkanlar genel olarak şunlardır:

Paykasa Kart avantajları bakımından kullanıcılarına pek çok imkan sağlaması ile bilinmektedir. Paykasa kart ile gelecek olan avantajlar kullanıcılar için oldukça cazip ve özel imkanlardır. Paykasanın kullanıcılarına vermiş olduğu imkanlar genel olarak şunlardır:
1-) Hızlı bir şekilde alışveriş yapabilme imkanı vermektedir.
2-) Paykasa avantajları arasında kullanıcılarını en çok memnun eden konu da android platformunda yer almaya başlamış olmasıdır. Geliştirilen android uygulaması sayesinde daha pratik satın alma işlemi sunmaktadır.
3-) Güvenlidir. Alışveriş sırasında herhangi bir kişisel bilgi girilmesi gerekmediği için istenilen site üzerinden rahatlıkla alışveriş yapılabilir.
4-) Paykasa kart tek kullanımlık olduğu için çalınma ya da kaybolma riski bulunmamaktadır. 5-) Pratik ve işlevsel şekilde tek seferde kullanım imkanı sunmaktadır. Paykasa avantajları sadece sanal kart özellikleri ile sınırlı değildir. Müşterilerine vermiş olduğu çeşitli kampanya ve fırsatlar ile bilinen Paykasa sanal kart, müşteri memnuniyetini baz alan bir vizyona sahiptir.

Paykasa Nasıl Alınır?

Paykasa nasıl alınır? gibi sorular Paykasa kullanmaya yeni başlayacak olan kullanıcılar tarafından sıklıkla sorulmaktadır. Paykasa kart ücreti havale ya da kredi kartı ile ödeme yapılarak alınır. Paykasa müşteri temsilcisi ile iletişime geçilerek ilgili banka hesap numarasına para yatırılması durumunda paykasa kart sahibi olabilmek mümkündür. Tek kullanımlık olan paykasa kartların çeşitli bakiye miktarları mevcuttur. Havale ya da kredi kartı ile ödeme işlemini yapmadan önce paykasa kart bakiyelerinin ücretlerine bakılması gerekmektedir.

Paykasa Güvenli Midir?

Paykasa hakkında en çok sorulan sorular arasında paykasa güvenli midir? sorusu yer almaktadır. Kredi kartları ve banka kartlarının çeşitli nedenlerden dolayı güvenlik açıkları bulunabileceğinden ötürü kişisel bilgilerin çalınabilme ihtimali oldukça yüksektir. Ancak Paykasa kart tek kullanımlık olmasından ve kişisel bilgi gerektirmediğinden herhangi bir güvenlik açığı oluşmasına izin vermez.

DİKKAT!  SICAK HAVA ZARARININ KAPSAMA ALINMASINA YÖNELİK ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

Paykasayı Yaş Sınırı

Paykasa yaş sınırı olarak 18 yaşını alt sınır olarak belirlemiştir. 18 yaşından büyük olan herkes Paykasa sanal kart kullanabilir. Paykasa kart alımı sırasında havale işlemi için banka hesabı gerekir fakat Paykasa hesabının herhangi bir banka hesabına bağlanmasına gerek yoktur.

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş