38°C
23 October 2024
Haberler

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA FİDAN DİKİLDİ

  • Temmuz 13, 2019
  • 3 min read
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ  ANISINA FİDAN DİKİLDİ

15 Temmuz etkinlikleri kapsamında fidan dikme programı organize edildi.  Vali Dr. Ozan Balcı ve beraberindeki il protokolü 15 Temmuz Hatıra Ormanı’na fidan dikti.

Organize Sanayi Bölgesi 2. Kısımda oluşturan 15 Temmuz Hatıra Ormanı fidan dikme etkinliğine Vali Dr. Ozan Balcı, 48. Piyade Alay Komutanı Piyade Albay Rıfat Dönel, Tokat Milletvekili Mustafa Arslan, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu,  Ak Parti Tokat İl Başkanı Metin Polat, Tokat İl Emniyet Müdürü Göksel Topaloğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hidayet Arıkan, kurum müdürleri, daire amirleri ve davetliler katıldı.

15 Temmuz Şehitleri hatırasına ağaç dikme töreni gerçekleştirildiğini kaydeden Vali Dr. Ozan Balcı, milletin birliği ve beraberliği için mücadele eden şehitleri rahmetle andığını söyledi. 2016 yılında Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) devletin, milletin birliğine beraberliğine karşı hain darbe girişiminde bulunduğunu hatırlatan Vali Balcı, “Milletimiz bir ve beraberce, çiftçisinden işçisine, köylüsünden kentlisine, yediden yetmişe, devletin ve milletin birliğine ve beraberliğine, milletimizin yükselmesine ve yücelmesine, demokrasimize milli iradeye, milli egemenliğe karşı darbe yapmak isteyen FETÖ’cü hainleri canları pahasına durdurdu. 15 Temmuz günü devlet millet diyen şehitlerimizi rahmetle anmak devletin milletin birliği beraberliği için canını siper edip bu uğurda gazi olanlara minnettarlığımızı dile getirmek için bir araya geldik. Ağaç dikme töreni yapıyoruz. Onların aziz hatıralarını yaşatmak, memleketimiz, milletimiz, ülkemiz için canlarını kanlarını veren, şehadete eren şehitlerimizi anmak gazilerimizi de hatıralarını yâd etmek için bu ağaçları dikeceğiz. 15 Temmuz kahramanlarımızdan Ömer Halisdemir hatırasına dikeceğiz. Bu vesile ile memleketimizin ve milletimizin birliği beraberliği için her alanda mücadele eden başta şehitlerimiz olmak üzere hepsini rahmetle anıyorum. Gazilerimizde şükranla saygıyla hürmetle anıyorum” dedi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİN İSİMLERİNİN VERİLDİĞİ FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

DİKKAT!  Erkek Çocuk Odası Fon Perde

Sonrasında 15 Temmuz Şehitlerinin isimlerinin verildiği ağaçlar Vali Dr. Ozan Balcı ve beraberindeki il protokolü tarafından dikildi.

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş