38°C
23 October 2024
Haberler

SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLAR KANAL TOKAT’I GEZDİ

  • Ekim 8, 2018
  • 3 min read
SEVGİ EVLERİNDE KALAN ÇOCUKLAR KANAL TOKAT’I GEZDİ

Tokat Belediyesi tarafından Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar için bir program organize edildi. Öğretmenleri nezaretinde programa katılan öğrenciler ilk olarak Liman Kafe’de ağırlandı. Burada öğrencilere ve beraberlerinde ki sorumlu öğretmenlere çay ve ikramlar yapıldı.

BİR MİLLETİN EN BÜYÜK DEĞERİ GELECEĞİMİZ DEDİĞİMİZ GENÇLERİDİR

            Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile bir süre sohbet eden öğrenciler mutlu olduklarını dile getirdi.   Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada, “Tokat’ımızın değişik okullarında okuyan geleceğimiz dediğimiz evlatlarımızla, onların değerli hocalarıyla birlikte beraberce Kanal Tokat’ta Liman Kafe’de bir araya geldik. Bir milletin en büyük değeri geleceğidir, yani geleceğimiz dediğimiz gençleridir. Eğer alttan gelen evlatlarımız donanımlı olursa milli ve manevi değerlerle dolu olursa ülkesini vatanını severse ve ülkesi için kendisinin çalışması gerektiğine inanırsa o zaman o devletin, milletin geleceği de emin ellerde olur. Geçmişimizi de iyi bilmemiz lazım. Bu Anadolu topraklarında hep beraberce yaşıyoruz. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış, binlerce mücadelelerden sonra elde edilmiş bir toprakta yaşıyoruz. Bize düşen görev bu topraklara kıyamete kadar sahip çıkmak, bu topraklara karşı kötü emelleri olanlara karşı dimdik durmak, ülkemizi büyütmek geliştirmek, omuz omuza vermek ve o arzu etiğimiz Türkiye’mizi büyüyen yeni Türkiye’yi hep beraberce imar etmek. Bize de düşen görev bu, bunun için çok çalışmak, azim etmek, geçmişimizi iyi bilmek ve geçmişimizden aldığımız gücümüzü de geleceğimize taşımamız lazım” dedi.

BAŞKAN EROĞLU ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE ‘HEY ON BEŞLİ’ TÜRKÜSÜNÜ SÖYLEDİ

            Sonrasında Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve beraberindeki öğrenciler Kanal Tokat projesi ile Yeşilırmak’ta yüzmeye başlayan Osmanlı kayıklarına bindi. Kayıkla gezi sırasında öğrenciler, Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ile birlikte Tokat’a ait olan ‘Hey On Beşli’ Türküsünü seslendirdi. Başkan Eroğlu Kanal Tokat gezisinde öğrencilere Taş Köprünün tarihi ile ilgili bilgiler de verdi.

DİKKAT!  VALİ OZAN BALCI’DAN RESMİ İLAN GENELGESİ

 

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş