38°C
23 October 2024
Haberler

KÜRESEL SALDIRILARIN EKONOMİ MASKELİ YENİ BOYUTU

  • Ağustos 13, 2018
  • 6 min read
KÜRESEL SALDIRILARIN EKONOMİ MASKELİ YENİ BOYUTU

CUMHURBAŞKANIMIZIN YANINDA

KENETLENMEYE KARARLIYIZ

Milletvekili Bulut, “MHP, almış olduğu oydan bağımsız olarak bu ülkede milli mücadeleyi yürüten kadroların siyasi mirasçısıdır.” 

Tokat Milletvekili Yücel Bulut dövizdeki spekülatif hareketlerin küresel çeteler ve uzantılar tarafından Türkiye üzerine yapılan saldırıların ekonomik maske ile perdelenen yeni bir boyutu olduğunu belirterek, bu süreçte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında kenetlenmeye kararlı olduklarını ifade etti. Bulut, “Milliyetçi Hareket Partisi almış olduğu oydan bağımsız olarak bu ülkede milli mücadeleyi yürüten kadroların siyasi mirasçısıdır, özgül ağırlığı bunun üzerine inşa edilmiştir ve bunu bir milli mücadele kabul ediyoruz. Son nefesimize kadar Türkiye Cumhuriyetini yaşatmaya ant içtik. Bu devleti yaşatmak için her şeyi göze alırız. Bu devleti yaşatmanın öncelikli adımı tüm dünyanın savaş açmaya cüret gösterdiği Cumhurbaşkanımızın yanında bedeli ne olursa olsun kenetlenmeye devam etmektir.” dedi.

            Tokat Milletvekili Yücel Bulut, basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi. Milletvekili Bulut’un kamera kaydı olmaksızın sohbet ortamında geçmesini istediği toplantıda kamuoyuyla paylaşılmasını istediği açıklama dövizdeki spekülatif hareketlere ilişkin değerlendirmesi oldu.

            Döviz kurlarındaki spekülatif hareketlenmenin Türkiye’yi hedef alan küresel saldırıların uzantısı olduğunu söyleyen Bulut, “Biz bunun 24 Haziran seçimlerinin öncesinden başlayarak 17-25 Aralıkla filizlenen 15 Temmuzla vücut bulan küresel saldırının bir uzantısı olduğuna inanıyoruz. Bu saldırılar nedeniyle Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir yol haritası belirledik. Konsorsiyum olmaksızın, ittifak olmaksızın beş benzemezi bir araya getirmeksizin doğrudan Anadolu’nun şahsına teveccüh gösterdiği ve 17-25 Aralık sürecinden sonra çevresindeki ayrık otlarını ayıklamak suretiyle özellikle; FETÖ belasının ne menem bir şey olduğunu görmek suretiyle milli çizgiden sapmaksızın politika seyreden Sayın Cumhurbaşkanımızın bu milletin ikbal ve istikbali için kişisel kayırılmasının ehemmiyet arz ettiğine inanarak; milli birlik ve bütünlüğümüzün sarsılmasına müsaade etmemek adına ortaya koymuş olduğu politik çizgi çerçevesinde Sayın Cumhurbaşkanımızı destekledik.” diye konuştu.

DİKKAT!  MESLEKİ EĞİTİMDE OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANDI

“TÜRK DEVLETİNİ TÜM MEKANİZMALARIYLA YAŞATMAYA KARARLIYIZ”

            Milliyetçi Hareket Partisi’nin Devletinin ve Cumhurbaşkanının yanında olduğunun altını çizen Bulut, şunları kaydetti:

            “Milliyetçi Hareket Partisi küresel çeteler ve uzantıları tarafından vücut bulan bu operasyonların def edilmesi sonrasında bu saldırının ekonomik maske ile perdelenmek suretiyle yeni bir boyutunun açılması karşısında son nefesine kadar, ölümü göze almak pahasına, mücadele etmek pahasına devletinin ve Cumhurbaşkanının yanındadır. Biz Cumhurbaşkanımızın sonuna kadar yanındayız. Bu ittifakı sarsmaya güçleri yetmeyecek. Duruşumuzu örselemeye kimsenin gücü yetmeyecek. Duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz. Tokat’ın köylerine çıktık ve insanlara Cumhur ittifakının üç günlük bir heves olmadığını anlattık. Cumhur ittifakının bin yıllık bir maziden beslenen bir dayanışma anlayışı olduğunu, bir siyasi birliktelikten ziyade, Anadolu insanının milli mücadele ruhunun siyasi sahnesine taşınması anlamına geldiğini ifade etmiştik. Ve son bela def edilene, eşkıyanın başı ezilene kadar, Anadolu insanının hür, bağımsız ve milli bir şekilde, kendi inançları doğrultusunda kendi kaderini kendi tayin etme yetkisine tüm dünya saygı duyana kadar, dünya milletler ailesinin hür, eşit ve bağımsız bir üyesi olduğumuz, dünyanın bütün milletleri ve devletleri tarafından kabul edilene kadar, binlerce yıllık inanç birikimimize dünyadaki herkes tarafından saygı duyulana kadar Cumhur ittifakının süreceğini ilan etmiştik. Bugün bu ekonomik saldırılar karşısında Cumhurbaşkanımızı elbette ki yalnız bırakacak bir mayasızlıkta yine değiliz. Çünkü 15 Temmuz gecesi bir geceydi. Şuanda bize her gün 15 Temmuz gecesini yaşatma gayreti içerisinde olanlara biz de buradan şunu söylüyoruz; ölümü göze almak pahasına, bağımsız Türk devletini tüm mekanizmalarıyla yaşatmaya kararlıyız. Cumhurbaşkanımızın yanında kenetlenmeye kararlıyız. Biz Milliyetçi Hareket Partisiyiz. Milliyetçi Hareket Partisi almış olduğu oydan bağımsız olarak bu ülkede milli mücadeleyi yürüten kadroların siyasi mirasçısıdır, özgül ağırlığı bunun üzerine inşa edilmiştir ve bunu bir milli mücadele kabul ediyoruz. Son nefesimize kadar AK Parti’nin yereldeki hatalarını söyleyebiliriz bu bambaşka bir şey. Son nefesimize kadar Türkiye Cumhuriyetini yaşatmaya ant içtik. Bunu Mustafa Kemal’in bir vasiyeti olarak kabul ediyoruz. Bu devleti yaşatmak için her şeyi göze alırız. Bu devleti yaşatmanın öncelikli adımı tüm dünyanın savaş açmaya cüret gösterdiği Cumhurbaşkanımızın yanında bedeli ne olursa olsun kenetlenmeye devam etmektir.”

DİKKAT!  Doğum Günü Hediye
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş