38°C
23 October 2024
Haberler

BEDELLİ ASKERLİKTE EĞİTİM İÇİN TOKAT TALEBİ

  • Temmuz 20, 2018
  • 2 min read
BEDELLİ ASKERLİKTE EĞİTİM İÇİN TOKAT TALEBİ

İYİ Parti Tokat İl Başkanı Afşin Ünverdi, 25 günlük bedelli askerlik eğitiminin Tokat ekonomisine nefes aldırması açısından Tokat’ta yapılması talebini dile getirdi.

            Milyonların merakla beklediği bedelli askerlik ile ilgili düzenlemeleri içeren “torba teklif”in görüşmelerine 23 Temmuz pazartesi günü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda başlanacak. Bu süreç devam ederken, önceki gün Tokat Milletvekili Kadim Durmaz yaptığı açıklamada bedelli askerlikte 25 günlük eğitim hizmetinin Tokat 48’inci Piyade Eğitim Alayında verilmesi talebini iletmişti. Milletvekili Durmaz’ın ardından İYİ Parti Tokat İl Başkanı Mustafa Afşin Ünverdi de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında 25 günlük eğitimin Tokat’ta yapılması için tüm siyasi parti temsilciler, ve milletvekillerinin ortak hareket etmesi gerektiğini belirtti.

            Ünverdi, yaptığı paylaşımda, “Yeni hükümetin ilk icraatlarından biri olan bedelli askerliğin doğruluğu-yanlışlığı elbette ki tartışılır. Ancak , uzun süredir dar boğazda olan Tokat ekonomisine bir nefes aldırması açısından, 25 günlük bedelli askerlik hizmetinin Tokat’ımızda yapılması için tüm siyasi parti temsilcilerinin ve tüm milletvekillerinin ortak hareket etmesi gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.

DİKKAT!  Göz Kamaştıran DKY Kartal Projesi
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş