38°C
23 October 2024
Haberler

GAZETECİ FATİH KILIÇ SÜREKLİ BASIN KARTINI ALDI

  • Haziran 23, 2018
  • 3 min read
GAZETECİ FATİH KILIÇ SÜREKLİ BASIN KARTINI ALDI

Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç, gazeteciliğe başladığı günden buyana 22 yılı geride bırakmışken, Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’nce verilmekte olan Sarı Basın Kartı’nı taşıdığı günler toplamında, Sürekli Sarı Basın Kartı alma hakkını elde etmişti.

            Sarı Basın Kartı Komisyonuna yaptığı müracaat sonrası olumlu bulunarak Sürekli Basın Kartı onaylanan gazeteci Fatih Kılıç’ın kartı kendisine ulaştırıldı.

Sürekli Basın Kartını teslim alan gazeteci Fatih Kılıç “Hamdolsun Yaradana… Meslekte geriye bırakmış olduğumuz 22 yılın ardından, SÜREKLİ SARI BASIN KARTI tarafıma ulaştı. 
Ak saçlı, çatık kaşlı büyüğümüzün elimizden tutup içine kattığı basın hayatımızda, dağıtıcılığından bugüne gelen 22 yıllık fikir işçiliğimizde, bir ömür boyu gazeteciliğimizi belgeleyeceğimiz Sürekli Basın Kartı’na kavuşmak nasip oldu.
Geçmişten bugüne taşıdığımız kartımızın, gelecekte de onuruyla, itibarıyla taşınmasına ve güzelliklere, yeni ufuklar belirmesine vesile olması niyazıyla, aynı yolun yoldaşlığında desteği olan herkesime sonsuz teşekkürler.” diyerek kamuoyuna duyurdu.

ŞARTLARI

            Sürekli Sarı Basın Kartını almanın şartları şöyle:

– Sürekli basın kartı alabilmek için aşağıdaki şartlardan birinin taşınması gerekmektedir: – En az on sekiz yıl basın kartı taşımış olmak

– En az on yıl 5953 sayılı Kanuna göre sözleşmeyle çalışmış, bir süre basın kartı taşımış ve sigorta primleri yatırılmış olmak şartlarıyla, tamamında basın kartı taşımamakla birlikte en az yirmi yıl 5953 sayılı Kanun kapsamındaki işlerde sözleşmeli ya da sözleşmesiz fiilen çalışmak,

 

-Gazeteciliğe devam edemeyecek derecede malûl olunduğunun sabit olması

DİKKAT!  ŞEHİRCİLİK
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş