38°C
23 October 2024
Haberler

VELİ GÖKYILDIZ: “CUMHUR İTFİKATI MİLLET AKLI”

  • Haziran 23, 2018
  • 5 min read
VELİ GÖKYILDIZ: “CUMHUR İTFİKATI MİLLET AKLI”

Veli Gökyıldız’ın gazetemiz haber servisine ulaştırdığı yazısı şöyle oldu:

“24 Haziran 2018 seçimlerine sayılı saatler kala yürüttüğümüz seçim kampanyası süresince milletimize ulaşmanın verdiği gönül rahatlığı ve ulaştığımız her ferdimizin teveccühüne mazhar olmanın şevki ile bu yazıyı kaleme alıyorum. Yarım asırlık bir siyasi geleneğe sahip, milli düşünen, milli yaşayan, tek derdi vatanın müreffehliği ve vatandaşının selameti olan, Türk İslam ülküsünün tescilli kök ağacı Milliyetçi Hareket Partisinin bir ferdi olarak, aramızda kurduğumuz sapasağlam ve tertemiz bağların gücünü yüreğimde hissediyorum. Bu hislerin tercümanlığı doğrultusunda yön tayinimizi bir kez daha gözden geçirmek, neden milletçe Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı’nı desteklemek durumunda olduğumuzu birkaç cümle ile ifade etmek istiyorum.

Birlik Türk’ün töresi, töre bilgenin pusulasıdır. Yönümüzü kayıtsız şartsız döndüğümüz, liderine sorgusuz sualsiz inandığımız, siyasi kıblemiz Milliyetçi Hareket Partisi’nin politik düşünce ve 50 yıllık geçmişe sahip siyasi çizgisinde “önce ülkem ve milletim” düsturundan zerre sapmadığı hepinizin malumudur. Ülkemizin en kritik dönemlerinde, her daim köşe başı kapmak niyetinde olanların aksine kıyı köşe hainlere karşı mücadele etmiş, şehitler vermiş, bu ülke için tüm varlığını ortaya koymuştur. Onlarca dava erini dar ağacına, yüzlerce genç fidanını toprak altına, binlerce Alparslan, Muhsin ve Yusufiyeli vatan evladını kodeslere, tecritlere, parmaklıklar arkasına mahkum kılan tüm faşist anlayışlara karşı yine dimdik durarak “tek vatan, tek bayrak, tek millet” diyen kişiler yine bu davanın ve bu ülkenin evlatlarıdır. Ne sizleri unuttuk ne de kahpe eylülleri… Unutmadıkça sevdamızı hatırladık. Hatırladıkça al bayrağa sarıldık. Sarıldıkça güçlendik. Güçlendikçe milletimize huzur ve güven verdik. Milli düşünen milleti için yaşayandır. Hep bu ilke ile aştık çetin yolları. Biz yolları aşan, sizler kucaklarını, gönüllerini açan oldunuz. Var olun…

DİKKAT!  İşitme Merkezi Ne İşe Yarar?

Bugün yine vatan için yollardayız. Büyük ve güçlü Türkiye’nin istikrarı adına, hainlere fırsat vermemek için Cumhur İttifakı’nın gerekliliklerini anlatıyor, çok şükür karşılık buluyoruz. Naif milletimizin saf ve temiz yüreğinin yanı sıra aklını kullanan yönünü çok sevdiğimi ifade etmek isterim. Temelinde bölme ve parçalama eğilimi bulunan, dış mihrakların demir maşası haline gelmiş, ak kara nedir ayırt edemeyen, edemedikçe de millet gözünde incele incele kaybolan şer odağı yapının karşısında sıra dağlar gibi durmak şerefi çok şükür Milliyetçi Hareket Partisi neferlerine nasip olmuştur. Hareketin bilge lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin 15 Temmuz hain fetö darbe girişimine karşı yiğit duruşu ve akabinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte ülkemize dalga dalga yaydıkları Yenikapı ruhu hainlerin yüzüne sert bir tokat olarak inmiş ve sendeletmiştir. O günden bu yana devletin sağlı sollu tokadını yiyen ve işbirlikçi ülke desteklerine rağmen kendisini toparlayamayan bu hain yapıya son yumruğu vurma vakti 24 Haziran 2018, milletin gücünü gösterme yeri seçim sandığı, evet mührünün helali Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakıdır. Vatan dara düşmüş ise, kişisel menfaat ve çıkarları göz önünde bulundurmak, nefsi duyguları ön plana çıkarmak gibi bir gaflete düşmek partimizin töresinde yoktur, olmayacaktır.

Seçimlerin gerçek galibi her daim millettir. Demokrasinin tecelli ettiği ve sandığa yansıdığı her meşru sonuç milletin kararıdır. 24 Haziran Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimlerinin, ülkemizin geleceğe tertemiz bir sayfa açmasına vesile olacağı bilincindeyiz. Yaptığımız tüm çalışmalar esnasında gücünüzü ve desteğinizi yanımızda hissederek ilerlemiş olmanın verdiği mutluluk ve huzur ile Milliyetçi Hareket Partisinin Tokat’ta ve Türkiye genelinde seçimlerden başarılı bir sonuçla çıkacağına olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin geleceğini ve milletvekili adaylarımızı sizlere, sizleri de yüce Allah’a emanet ediyorum.

DİKKAT!  FETÖ SORUŞTURMASINA 6 GÖZALTI KARARI

Cumhur İttifakı, Millet Aklı.

 

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!”

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş