38°C
23 October 2024
Haberler

YAZAR YALKIN TUNCAY’DAN TİSAV VE İL HALK KÜTÜPHANESİNE KİTAP BAĞIŞI

  • Mayıs 23, 2018
  • 2 min read
YAZAR YALKIN TUNCAY’DAN TİSAV VE  İL HALK KÜTÜPHANESİNE KİTAP BAĞIŞI

Daha önce gazetemizde Turan Yalçın ile röportajı yayınlanan Yalkın Tuncay kitaplarından ilimizde gençlerin faydalanması için İl Halk Kütüphanesi ve TİSAV Fatih Kütüphanesine birer tane Turan Yalçın aracılığı ile gönderdi.

Kuantum Tasavvuf (Az Kitap) Allah’a dost olmak (Ahir Zaman Yayınları) Kuantsal Birlik Bilinci ve İlahi Aşk, Astroloji Mucizesi ve İslam adını taşıyan kitapları “Kuantum” konusuna ilgi duyanların başvurduğu kaynak kitaplar.

YENİ BİR KİTAP

Yalkın Tuncay, Turan Yalçın ile yaptığı röportajın etkili olması üzerine “Rüyalar” konusunda soruları Turan Yalçın, cevapları kendine ait olan bir nehir söyleşi (röportaj söyleşi) kitap hazırladılar. Gene Turan Yalçın önsözü ile hazırlanan kitap birkaç ay içinde yayınlanacak. Kitapta Yalçın’ın Yalkın Tuncay ile yaptığı röportaj da yer alacak.

Yalçın yaptığı röportajların gençlere ve yazarlara faydalı olmasından ve onları motive etmesinden memnunluk duyduğunu belirterek “İyi niyet iyi anlaşılırsa ortaya güzel çalışmalar çıkıyor. Ama tek taraflı iyi niyet ile bir şey elde edilmiyor. Bir elin nesi var, iki elin sesi var atasözümüz bunu gösteriyor” dedi.

İl Halk Kütüphanesi ve TİSAV Fatih Kütüphanesi yetkilileri kitaplara teşekkürlerini ilettiler.

DİKKAT!  BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş