38°C
23 October 2024
Haberler

SEYİRTEPE TESİSLERİ DAHA GÜZEL OLACAK

  • Mayıs 3, 2018
  • 4 min read
SEYİRTEPE TESİSLERİ  DAHA GÜZEL OLACAK

“YANLIŞI YOK ETMEK, DOĞRUYU ÖDÜLLENDİRMEK GEREK.” 

07 Nisan tarihinde gerçekleşen Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Seçimleri sonrasında üye çoğunluğuna ulaşıp Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Dr. Ali Çelik’e hayırlı uğurlu olsun ziyaretleri devam ediyor.

GAZETEMİZDEN ZİYARET

            Tokat Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Anadolu Basın Birliği Tokat Şube Başkanı Sezai Kaymak ile gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Fatih Kılıç, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Çelik’i makamında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dediler. Tokat için sivil inisiyatifin önemine değinirken, sorunları tespit etmek ve çözüm üretme konusunda güç birliği yapılmasının gerekliliğine vurguda bulundular.

TSO Başkanı Dr. Ali Çelik, siyasette ve sivil inisiyatif, sivil toplum örgütlerinde bulunmanın öneminden ve zorluklarından bahsederken kuralını koyamadığın yerde, inandığını ve düşündüğünü söyleyemediğin ortamda bulunmanın çözüm getirmediğine değindi ve “Biz de orta noktayı bulup iki halkayı birleştirelim dedik. İki tarafı da birbirine yaklaştıralım, sistemi bir defaya mahsus Tokat’ta kuralım.” dedi.

Şehirde ciddi bir psikolojik yılgınlık olduğuna değinen Başkan Çelik, “Şehirle alakalı ve kendi durumuyla alakalı mutsuz bir kesim var. Yarın ne olacağız endişesi taşıdıklarını görüyoruz.” diyerek buna yönelik atılacak adımlardan söz etti ve TSO’nun işletmesinde Seyirtepe Tesislerinden bahsetti. “TSO Seyirtepe Tesisleri kat be kat daha güzel olacak. Şuan TSO’nun ekonomik külfet yaşamasının sebebi orası. Hem bu külfetten kurtulacağız hem de şuan ki durumundan daha iyi hale getireceğiz. Hem vatandaş faydalanacak hem bizim için güzel bir çalışma olacak. O açıdan önemsiyoruz orayı.” ifadelerini kullandı.

YANLIŞI YOK ETMEK DOĞRUYU ÖDÜLLENDİRMEK

            Basın yayın faaliyetlerinden de bahsedilen ziyarette, Başkan Çelik, övgü, methiye beklentisinde olmadığını net bir dille ifade ederken yanlışı yok etmekten, doğruyu ödüllendirmekten yana olacağını vurguladı ve “olayı kişiselleştirip bireyselleştirmemeliyiz. Birine vurmak birinin reklamını yapmak noktasında olaya bakmıyor olmanız kamuoyunda sizinle ilgili saygınlık oluşmasını sağlamış. İnşallah bunu muhafaza edersiniz. Çok net ve açık söylüyorum. Biri beni överse methederse diye mutlu olmam. Çünkü ben Allah’a hesap vereceğim. Bir şeyi hak etmiyorsan hak ettiğinden fazlasını alırsan en büyük çöküş o senin için. Hakikaten yanlışı yok etmek doğruyu da ödüllendirmek adına bütün gücümle uğraşacağım. Kendi etrafımıza bürokrasiyi siyaseti de alacağız, belediyeyi, özel idareyi, bizim dışımızdaki sivil kitle örgütlerini de alacağız ve paralı silahşörlere, yağcı, yalaka takımına hep beraber tavır alacağız ve yok edeceğiz. Aslında şikayet ettiğimiz şeylerin sorumlusu biziz.” diyerek sözlerini tamamladı.

DİKKAT!  ZORDA KALANLARA EL UZATAN KIYMETLİ OKUL
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş