38°C
23 October 2024
Haberler

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI SERGİSİNDE AK PARTİ’NİN PROJELERİ ANLATILIYOR

  • Haziran 13, 2018
  • 4 min read
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI SERGİSİNDE  AK PARTİ’NİN PROJELERİ ANLATILIYOR

AK Parti Tokat Gençlik Kolları tarafından hazırlanan AK Parti iktidarının 16 yılda yaptığı projelerin yer aldığı sergi Cumhuriyet Meydanında açıldı.

            Serginin açılışına Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Mesut Aktürk katıldı.

“Güçlü Türkiye Güçlü Gençlik, Vakit Gençliğin Vaktidir” diyerek yola çıktıklarını ifade eden İl Gençlik Kolları Başkanı Mesut Aktürk, “16 yıldır Cumhurbaşkanımız liderliğinde yapılmış olan büyük projelerden bir kaçını sergilemeye çalıştık. 16 yıllık iktidarımız sürecinde AK Parti olarak tüm Türkiye’de yapmış olduğumuz hizmetlerden çok kısa bir şekilde bahsettik. Çünkü 16 yıllık hizmetlerimizi anlatmaya kalkışırsak; saatler, stantlar, yerler yetmez. Günlerce anlatmak gerekir. Çok önemli hizmetler yaptık. Sadece yapmış olduğumuz hizmetleri ana başlıklar halinde bir kaçını sergi haline getirdik ve sergisini açıyoruz tüm halkımızı davet ediyoruz. İl Gençlik Kolları olarak 24 Hazirana kadar tüm gençlere ulaşmaya devam edeceğiz. Çok çalışacağız ve ikinci bayramı 24 Haziran gecesi yaşayacağız. Gençlik olarak biz buna inanıyoruz ve Türkiye’nin geleceği adına liderimizin sonuna kadar yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Hep birlikte büyük hedeflere, büyük güçlü Türkiye için durmak yok yola devam.” şeklinde konuştu.

            Sergiyi gezen Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

            “Gençlik kollarımızı tebrik ediyorum. Türkiye’deki bütün yapılanları o kadar güzel bir şekilde tablolarla izah etmiş ve ortaya dökmüşler ki insan bildiği konulara bile buradan bakınca gururlanıyor. Türkiye nerden geldi nereye gitti çok açık şekilde görünüyor. Özellikle savunma sanayi noktasında da yapılanların bu şekilde sergilenmiş olması Tokatlı hemşerilerimizin Türkiye’de neler yapılmış, neler paylaşılmış bunları görmesi açısından bir fırsat. Bu anlamda Tokatlı bütün hemşerilerimizi meydana gelip her tablonun önünde durup düşünerek incelemeye davet ediyorum. Türkiye son 16 yılda çok farklı noktalara geldi. Türkiye artık büyük devletlerle yarışabilir, boy ölçüşebilir duruma geldi. Bizim hedefimiz, inşallah 24 Hazirandan sonra da bunların üzerine çıkmak. Şuanda ANKA, savunma projelerinin önündeyiz. Demin İHA ve SİHA’ları gördük. Bunları dünya da yapabilen 2 ve 3 ülkeden birisiyiz. Yerli ve milli mühendislik harikası silahlarımızı görünce vatanını, milletini seven bireyler olarak heyecanlanmamak mümkün değil. Diğer taraftan da böyle bir hükümetin içerisinde, böyle bir fikrin, düşüncenin içersinde yani Ak Parti kadroları içerisinde olmaktan dolayı da büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.”

DİKKAT!  Kilitlerimiz Güvenliğimizin Anahtarı
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş