38°C
22 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

ALMUS’TA TKDK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

  • Haziran 8, 2019
  • 2 min read
ALMUS’TA TKDK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Desteklenme Kurumu İl koordinatörlüğünün organizasyonu  Tarım ve Orman İlçe  Müdürlüğü ve Almus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkıları ile Altıncı Başvuru  Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

            Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından 8 Mayıs 2019 tarihinde ilana çıkan  Altıncı Başvuru  Bilgilendirme Toplantısı, TKDK İl Koordinatörü Fevzi Çiçek, konu uzmanları Kemal Özden, Ömer Dursun, İlçe  Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Selim Kepenek, çiftçilerin katılımı ile Almus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı.

        Yapılan toplantıda TKDK il koordinatörlüğü konu uzmanları tarafından "Bitkisel Üretimin Çeşitlendirilmesi ve Bitkisel Ürünlerin İşlenmesi ve Paketlenmesi, Arıcılık ve Arı Ürünlerinin Üretimi İşlenmesi ve Paketlenmesi, Zanaatkârlık ve Katma Değerli Ürünler, Kırsal Turizm ve Rekreasyon Faaliyetleri, Su Ürünleri Yetiştiriciliği, Makine Parkları, Yenilenebilir Enerji Tesisleri" konularında bilgilendirme yapıldı. Sonrasında üreticilerin bireysel ilgi gösterdikleri konulardaki sorular cevaplandırıldı.

DİKKAT!  Tokat’ta Öğrenciler, Polis Teşkilatını Yakından Tanıdı
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş