38°C
22 October 2024
Haberler

BASIN BİR ÜLKENİN AYNASIDIR

  • Şubat 19, 2018
  • 5 min read
BASIN BİR ÜLKENİN AYNASIDIR

İYİ Parti Tokat Merkez İlçe Başkanlığı tarafından basın temsilcileri ile tanışma programı düzenlendi.

            Özel bir işletmede düzenlenen ‘basınla tanışma’ kahvaltı programına İYİ Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Nermin İspirli Kurddan ve parti yönetimi katıldı.

            Basın ve medyanın çok zor şartlarda hizmet vermekte olduğunu belirten İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Nermin İspirli Kurddan, basının bir ülkenin aynası olduğunu söyledi.  Demokrasinin olmazsa olmazının basın olduğunu ifade eden Kurddan, “Bizleri bilgilendirmek ve güncel haberleri iletebilmek için öz verili bir çalışma göstermektedir basın. Bu anlamda bizlerde İYİ Parti Tokat Merkez İlçe Başkanlığımız olarak sizlerle bir araya gelerek istişare yapmak istedik. Davetimize teşriflerinizden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“İYİ PARTİ MERKEZİN TA KENDİSİDİR”

            Parti’nin Türkiye’nin umudu olduğunu ifade eden Kurddan sözlerine, “Zeytin Dalı harekatı kapsamında Afrin’de canla başla mücadele eden kahraman ordumuza başarılar diliyor ve bu vatan uğruna şehit düşen tüm Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum” diyerek başladı.

Parti bünyesinde ırk, mezhep ve siyasi görüş ayrımı yapılmadan, düzgün ve demokratik bir siyasi yönetim şekli uygulanmakta olduğunu belirten Kurddan, “İyi Parti siyasi yelpazenin tam ortasında bulunan vatanseverlik paydasında toplanan eşit siyaset hakkı ve adalet üzerine kurulan Türkiye’nin umudu olan bir partidir. Partimiz bünyesinde ırk, mezhep ve siyasi görüş ayrımı yapılmadan ortak bir payda da düzgün ve demokratik bir siyasi yönetim şekli uygulanmaktadır. İyi parti merkezin sağında ve solunda değil, merkezin ta kendisidir. Manevi liderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener önderliğinde ülkenin kalkınma, adalet, demokrasi, ekonomi, eğitim, gençlik ve kadın hakları konusunda ki tahribatları gidermek için halkımızdan aldığımız büyük bir güç ve şevkle çalışmalarımıza devam etmekteyiz” şeklinde konuştu.

DİKKAT!  EMEKLİ MAAŞLARI TEMMUZDA ARTACAK

TOKAT TAHRİBATTAN KENDİSİNE DÜŞEN PAYI ALMAYA DEVAM ETMEKTE

            İYİ Parti Tokat Merkez İlçe Başkanı Nermin İspirli Kurddan açıklamasını şöyle sürdürdü: “Maalesef zaman içerisinde Tokat’ımızda tahribatların kendisine düşen payı al maya devam etmektedir. Tokat’ımızın tarım alanları verimli bir şekilde kullanılamamakta, çiftçi ürününü değerinde satamamakta, gübre, mazot ve ilaç paraları karşılayamamaktadır. Tarım kenti ve üretici bölgesi olan Tokat’ta yetişen kiraz, şeftali, biber gibi lokomotif ürünlere dış piyasadan gerekli rağbet gelmemekte ve tarım sektörü Amasya ve Bafra’ya kaymaktadır. Havaalanı ve demiryolu ağının olmaması ticaretin durmasına sebep olmakta ve dışa açılmayı engellemektedir. Genç işsizlik had safhada olup, gençlerimiz dışarıya göç vermekte Tokat bir emekli kenti görünümüne bürünmektedir. Ekonomiye paralel olarak da boşanma davalarında büyük artış yaşanmaktadır. Var olan fabrikalarımız kapanmakta, organize sanayimiz yeterince çalışmamakta bazı binalar atıl durumda bulunmakta, yatırımcılar Tokat’ı tercih etmemektedir. Kentimizde ticaret durma noktasına gelmekte, küçük esnaflarımız kepenk kapatmakta buna paralel olarak emlak ve kiralar aşırı derecede yükselmektedir. Tokat’ımızın imar konusunda ki çarpıklığı gidermek için acilen yeni bir nazım imar planına ve kentsel dönüşüme ihtiyacı vardır. Biz İYİ Parti olarak kırmadan dökmeden yapıcı eleştiri ve düzgün siyaset anlayışını düstur edinerek adaletten ayrılmadan insanları ötekileştirip kutuplaşmaya meydan vermeden siyaset yapmaya devam edeceğiz”

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş