38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

BAŞKAN EROĞLU BAL ŞAMPİYONLARININ 3. LİG’E ALINMASINI İSTEDİ

  • Nisan 12, 2023
  • 3 min read
BAŞKAN EROĞLU BAL ŞAMPİYONLARININ 3. LİG’E ALINMASINI İSTEDİ

Başkan Eroğlu’nun çağrısıyla, bal şampiyonları 3. Lig’e alınacak! Türkiye’nin en iyi arıcılarının yarışacağı bu ligde, kaliteli bal üretiminin teşvik edilmesi hedefleniyor. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın öne sürdüğü bu fikir, hem arıcıların sektördeki yerini güçlendirirken hem de Türkiye’nin bal üretimindeki potansiyelini artıracak. Siz de bu heyecan verici gelişmeleri takip edin ve arıcılık sektörüne destek olmak için harekete geçin!

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı 3. Lig Talebinde Bulundu

Tokat Belediye Plevnespor Kulübü Başkanı Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Bölgesel Amatör Lig’de gruplarını lider bitiren takımlarının play-off oynanmadan doğrudan 3. Lig’e alınmasını talep etti.

Tokat Belediyespor Plevnespor Futbol Takımı Şampiyonluğunu İlan Etti

4. Grubu Şampiyon olarak bitirmeyi garantilen ve 3. Lig’e yükselme play-off maçlarına oynamaya hakkı kazanan Tokat Belediyespor Plevnespor Futbol Takımında bulunduğu 12 Grup’ta şampiyonluklarını ilan eden tüm takımların Play-Off oynamadan doğrudan 3. Lig’e yükselmelerinin hakkın teslimi olacağını vurguladı.

Başkan Eroğlu Açıklama Yaptı

Tokat Bld. Plevnespor Kulüp Başkanı Eyüp Eroğlu bugün kamuoyuna açıklamada bulundu. Başkan Eroğlu’nun açıklaması şöyle oldu:

Profesyonel Liglere Alınmaları Gerekli

“Ülkemizin içinde bulunduğu zor dönem içerisinde 2022-2023 Sezonu Bölgesel Amatör Ligi zor şartlarda gruplarını lider olarak bitiren 12 grup lider takımlarımızdan 9 takım Play-off müsabakaları sonucunda 3. Lige çıkacaktır. Geride kalan 3 futbol takımımızın da mağdur olmamaları ve 1 yıl boyunca verdikleri maddi ve manevi mücadeleleri için profesyonel liglere alınması kulüplerimizin ve futbolun yüzünü güldürecek ve birçok ilimize, ilçelerimize yeni bir heyecan ve sevinç yaşatacaktır. Bu konuda Türkiye Futbol Federasyonumuzun bu yönde karar almasını umut ediyor ve bekliyoruz.

Hakkaniyetli Karar Alınması Gerekiyor

Sadece 3 takımın profesyonel lig sevincini yaşayamayacağı bir play-off oynanması yerine, grubunu lider olarak bitiren tüm takımların hakkının teslim edilmesinin çok daha hakkaniyetli olacağını düşünüyoruz. Tüm lider takımlar 3. Lige alınsın, her şampiyonun hakkı verilsin.”

DİKKAT!  Anayasa Komisyonu Başkanı Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt’ın Berat Gecesi Tebrik Mesajı

As a Turkish content writer, I would add relevant keywords to this content using SEO techniques. Some of the keywords I would add include “Tokat Belediyespor”, “Plevnespor”, “Bölgesel Amatör Lig”, “3. Lig”, “play-off”, “Eyüp Eroğlu”, “talep”, “şampiyon”, “futbol”, and “profesyonel ligler”. I would also include information about the history and achievements of Tokat Belediyespor and Plevnespor, as well as any notable players, coaches, or events related to these teams. This would help to make the content more engaging and interesting for readers, while also improving its visibility and ranking in search engines.

Hürsöz

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş