38°C
23 October 2024
Haberler

Belden Ayarlamalı Lohusa Pijama Modelleri

  • Ağustos 31, 2021
  • 2 min read
Belden Ayarlamalı Lohusa Pijama Modelleri

Lohusalık dönemi; annenin bebeği genel olarak emzirmekte olduğu, bebeğin acıkma zamanı belli olmadığı için her an bebek besleme işleminin yapılabildiği ve özel kabul edilen bir dönemdir. 

Annenin, doğumu yeni tamamlamış olması ve halsizlik hislerinin oluşması nedeniyle rahat giyinmesi gerekecektir. Bu tür durumlarda kullanılan ve belden ayarlamalı olan lohusa pijamaları; sağladığı kolaylıklar ve nereden alınabileceklerine kadar detaylı olarak bilinmelidir.

Belden Ayarlamalı Lohusa Pijama Modelleri Özellikleri

Belden ayarlamalı olan lohusa pijama modellerinde; annenin şişlik durumu göze alınarak, ayarlanabilir tasarımda olan, şişliğin artması hesap edilerek kumaşın bol tasarlandığı ve emzirme kolaylığı olan seçenekler bulunur. Bu modeller için yapılacak beden seçiminde, lohusalıkta bedenin değişken kalacağı göz önünde tutularak bir beden büyük ürün alınmalıdır.

indir
lohusam

Belden Ayarlamalı Lohusa Pijama Modelleri Nereden Alınabilir?

Belden ayarlanabilir olan lohusa pijama modelleri, birçok satış noktasından alınabilir.

Alım yapılabilen bu yerler:

  • İnternet mağazaları
  • Perakende olarak satış yapan işletmeler
  • Anne ve bebek giyim mağazaları

Olacak şekildedir. Belirtilen satış birimlerinden herhangi biri kullanılarak alım tamamlanacaktır.

Belden Ayarlamalı Lohusa Pijama Modelleri Fiyat

Belden ayarlamalı lohusa pijama modelleri, düz pijama modellerinden fiyat olarak uç noktalarda farklar içermez. Yaklaşık olarak seksen lira ile üç yüz lira arasında değişen lohusa pijama modellerinde; özellik ve kullanış durumu arttıkça fiyatlar da artacaktır. Bu yüzden, bütçeye uygun olan belden bağlamalı lohusa pijama modelleri tercih edilmelidir.

Lohusa Model Fiyatları

Belden ayarlamalı olan lohusa pijama modelleri fiyatlarını araştıranlar için kaliteli ürünleri indirimli almak isteyenler için Normal pijama, sabahlık, gecelik, tesettürlü lohusa, kışlık gibi ürün gamlarına göz atmak ve tüm lohusa ürünlerine göz atmak için https://www.lohusam.com/ adresine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Kolye Kutusu Üretiminin Önemi
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş