38°C
22 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

ÇANAKÇI DERESİ’NDE TEMİZLİK

  • Kasım 3, 2010
  • 2 min read
ÇANAKÇI DERESİ’NDE TEMİZLİK

Niksar Belediyesi tüm personeli ve araçlarıyla Tarihi Başkent Niksar’ın can damarlarından olan çanakçıya sahip çıkmak için pazar günü bir araya geldi.

Belediye düğün salonunda toplanan Niksar Belediyesi personellerine konuşma yapan Belediye Başkanı Duran YADİGAR “Turizmin Parlayan Yıldızı Niksar’ın can damarlarından biri olan Çanakçı’nın durumu bizleri üzüyor. Niksar’ın Akciğeri olan Çanakçı Deresini temizleyerek burada balık tutulabildiği, insanların oturup dinlendiği bir alan oluşturma niyetindeyiz. Bütün belediye başkanlığı çalışanları olarak ilk biz sahip çıkacağız. İnsanların derelerimize çöplerini atmaması için çalışacağız ve atanlara en yüksek para ceza verilmesini sağlayacağız. İş makinelerimiz ve çalışanlarımızla çanakçıya birlikte girerek temizliğimizi gerçekleştireceğiz. Niksar’ı sadece 30 arkadaşla temiz tutamayız. Niksar’ı hep birlikte temiz tutmalıyız.” dedi.

Düğün salonunda yapılan toplantının ardından Niksar Belediye çalışanları toplu bir şekilde kireçköprü mevkiine yayan giderek çalışmalara başlandı. Kaba temizliğin ardından iş makinesi girerek deredeki harfiyatı düzelterek traş çalışması yapılmaya başlandı. Dere ıslah çalışmasını müteakiben ışıklandırma ve doğal setler yapılarak güzel bir görünüm sağlanacak.

DİKKAT!  Depremzede 8 Bebek Özel Donanımlı Jandarma Helikopteriyle Kahramanmaraş’tan Adana’ya Sevk Edildi
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş