38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz: “Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışma Günü”

  • Kasım 5, 2023
  • 2 min read
CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz: “Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışma Günü”

CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 38. Olağan Kurultayı’nda yaşanan Genel Başkan değişimi sonrası ilk açıklamayı yaptı. Genel Başkanlığına Özgür Özel’in seçilmesinin ardından, Kurtgöz, birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

Kurultay, Ankara Spor Salonu’nda 4 Kasım cumartesi günü gerçekleşti. CHP Genel Başkanlığı için, mevcut Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel yarıştı. İlk tur sonucunda her iki aday da salt çoğunluğu alamadığı için seçim ikinci tura kaldı.

İkinci turda Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni Genel Başkanı 812 oy alarak Özgür Özel oldu, Kılıçdaroğlu ise 536 oyda kaldı. Bu sonuçla CHP’de Genel Başkan değişimi gerçekleşti.

CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz, bu önemli değişimin ardından bir açıklama yaparak, “Demokrasi ve Birlik Kurultayımızın hayırlı olmasını diliyorum. Öncelikle bugüne kadar emeği geçen değerli Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na emekleri için teşekkür ediyorum. Yeni Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel’e başarılar diliyorum. Gün artık, birlik beraberlik içinde çalışma günüdür.” ifadelerini kullandı.

Kurtgöz’ün açıklaması, CHP’nin Genel Başkanlık değişimi sonrası birlik ve dayanışma mesajı verirken, partinin yeni lideri Özgür Özel’e başarı dileklerini de içeriyor. CHP’nin bu önemli değişikliğin ardından nasıl bir yol izleyeceği, önümüzdeki dönemde merakla bekleniyor. Partinin Genel Başkanı Özgür Özel, CHP’nin politika ve stratejilerini şekillendirecek isimlerden biri olarak göze çarpıyor.

CHP Tokat İl Başkanı Çağdaş Kurtgöz: “Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışma Günü” yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Tokat Gazi Osman Paşa Üniversitesi Bahar Turnuvaları Sonlandı
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş