38°C
22 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Çocuğunun eğitimi için biriktirdiği parasını polis teslim etti

  • Nisan 21, 2023
  • 2 min read
Çocuğunun eğitimi için biriktirdiği parasını polis teslim etti

Bu hikaye, bir anne ya da babanın çocuğunun geleceği için yaptığı büyük fedakarlığı anlatıyor. Çocuğunun eğitimi için biriktirdiği parasını polis teslim eden bu ebeveyn, paranın kaynağına dair hiçbir bilgi vermeden bunu yaparak adeta vicdanını rahatlatıyor. Bu tür fedakarlıklar, ailelerin çocuklarının geleceği için ne kadar çok şey yapabileceğini gösteriyor. Bu hikaye, benzer duyguları hisseden herkes için ilham kaynağı olabilir.

Adıyaman’da Enkaz Altında Kalan Paradan Güzel Haber!

Bir vatandaşın çocuğunun eğitimi için biriktirdiği para, Adıyaman’da meydana gelen enkaz sonrası kayboldu. Ancak Tokat Emniyet Müdürlüğü personelinin sayesinde para bulundu ve sahibine teslim edildi.

Polisler Sayesinde Bulundu

Tokat Emniyet Müdürlüğü personeli, Adıyaman’da gerçekleştirdiği enkaz kaldırma işlemi sırasında dikkatli ve duyarlı çalışmaları sayesinde yüklü miktarda döviz cinsinde para buldu. Bulguların yapılması sonrası döviz cinsi paranın 500 bin Türk lirasına tekabül ettiği öğrenildi.

İsviçre’de Çalışan Gurbetçi Vatandaşa Aitmiş

Döviz cinsi paranın incelemesi sonrası İsviçre’de çalışan bir gurbetçi vatandaşa ait olduğu belirlendi. Para sahibine Tokat Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından teslim edildi.

Çocuğun Eğitimi İçin Biriktirilmişti

Para sahibi vatandaş, sakladığı dövizlerin bulunmasından dolayı çok mutlu oldu ve polislere teşekkür etti. Çünkü bu para, çocuğunun eğitimi için biriktirilmişti.

SEO Etkili Yazı

Adıyaman’da meydana gelen bir enkaz sonrası kaybolan para, polisler sayesinde ortaya çıktı. Tokat Emniyet Müdürlüğü personelinin dikkatli ve duyarlı çalışmaları sonucunda bulunan 500 bin Türk lirasına tekabül eden döviz, İsviçre’de çalışan bir gurbetçi vatandaşa ait çıktı. Para sahibine teslim edilirken, vatandaş çocuğunun eğitimi için biriktirilen parayı bulunmasından dolayı memnuniyetini ifade etti.

Hürsöz

DİKKAT!  Anadolu’da yaşamış ilk kavme ait olduğu rivayet ediliyor
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş