38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Çocuklar ara tatilde atölyelerde buluşacak

  • Nisan 12, 2023
  • 2 min read
Çocuklar ara tatilde atölyelerde buluşacak

Ara tatilde çocuklar için düzenlenecek atölyelerde onlarca eğlenceli etkinlik ve öğretici aktivite yer alacak. Bu atölyeler sayesinde çocuklar hem tatillerini değerlendirebilecekler, hem de yeni bilgiler kazanacaklar. Renkli dünyaların keşfi, yaratıcılık atölyeleri, el becerisi geliştirme, bilim ve teknoloji, sanatsal faaliyetler gibi birçok alanda eğlenceli atölyeler düzenlenecek. Çocukların hayal güçlerini geliştireceği, sosyal becerilerini arttıracağı bu atölyelerde unutulmaz anılar biriktirmeleri kaçınılmaz. Tatilinizde çocuklarınızı mutlu edecek, onlara değer katacak atölyelerde buluşabilirsiniz.

İzmit Belediyesi’nin Etkinliği: Ara Tatilde Çocuk Atölyelerinde Buluşalım

İzmit Belediyesi, çocukların kaliteli vakit geçirmeleri için Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü vasıtasıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, 17-19 Nisan tarihleri arasında Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde, “Ara Tatilde Çocuk Atölyelerinde Buluşalım” etkinliği gerçekleştirilecek.

Program Detayları

Programa ilkokul ve ortaokul öğrencileri katılabilecek. Etkinlikte, çocukların el becerilerini geliştirmeye yönelik pek çok atölye yer alacak.

Tokat Baskı Atölyesi

Bu atölyede, çocuklar Tokat baskısının tekniklerini öğrenecekler. Farklı renklerdeki boyalarla kumaşların üzerine desen çizip, baskı yapacaklar.

Mozaik Atölyesi

Mozaik malzemeleri kullanarak, çocuklar birbirinden farklı mozaikler yapacaklar. Bu atölye sayesinde, çocuklar hayal güçlerini kullanarak, el becerilerini geliştirmiş olacaklar.

Hediyelik Objeler Atölyesi

Bu atölyede, çocuklar kendi yaratıcılıklarını kullanarak kendilerine veya sevdiklerine hediyelik objeler yapabilecekler.

Makrome Atölyesi

Çocuklar bu atölyede, makrome yapımının püf noktalarını öğrenecekler. Kendi makromelerini tasarlayacaklar ve evlerine götürebilecekler.

Keçe Atölyesi

Bu atölyede, çocuklar, renkli keçe parçalarını kullanarak, birbirinden farklı figürler yapacaklar.

Takı Tasarım Atölyesi

Bu atölye, çocukların takı yapma yeteneklerini keşfetmelerine olanak sağlayacak. Kendi tarzlarına uygun kolyeler, küpeler ya da bilezikler yapabilecekler.

Seramik Atölyesi

Bu atölyede, çocuklar çamur kullanarak kendi seramik sanat eserlerini tasarlayacaklar. Etkinliğin sonunda, çamurdan yapılan eserler fırınlanacak ve çocuklar evlerine götürebilecekler.

DİKKAT!  Deniz tutkunu Atatürk’ü gemileriyle andılar

Bu etkinlik, çocukları el becerilerini geliştirmeye yönlendirerek, öğrencilerin tatil dönemini kaliteli bir şekilde geçirmelerine yardımcı olacak.

Hürsöz

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş