38°C
22 October 2024
Haberler

D-Smart İptal Dilekçesi Örneği Abonelik İptali – Word ve PDF 2024

  • Ağustos 7, 2024
  • 8 min read

D-Smart iptal dilekçesi ile başvuruda bulunarak abonelik iptali talebinde bulunabilirsiniz. Word dosyası halinde indirebileceğiniz d-smart iptal dilekçesi örneği 2023 dosyasını düzenleyerek fesih için genel müdürlüğüne başvurabilirsiniz. d smart iptal dilekçesi nasıl yazılır d-smart cihaz iade dilekçesi nasıl oluşturulur d smart kapatma formu nereye verilir?

Türkiye’nin en çok tercih edilen dijital yayın platformları d’smart uydu yayın sistemidir. Belgesel, haber, yemek, müzik, spor, film ve dizi kanalları ile abonelerine eğlenceli televizyon keyfi yaşamalarını sağlıyor. D-Smart’ın HD kalitesiyle sunduğu yayınlar sayesinde ülkemizde binlerce abonesi bulunuyor. Abone olup sıkılıp, veya ödemelerinden dolayı kapatma işlemi isteyenler ise abonelik sözleşme iptali başvurusu başlatıyor. Tüm abonelik işlemlerinde olduğu gibi abonelik iptali için D-Smart firmasının da belirli prosedürleri mevcut.

Üyelik iptalinin yapılması için D-Smart abonelik iptali dilekçesi ile başvurulması gerekir. Abonelik iptalini nasıl yapacağını bilmeyen vatandaşlar internete girerek “dsmart iptal dilekçesi”, “dsmart abonelik iptali”, “dilekçe örneği word” aramaları yapıyor. Şimdi sizlere aboneliğinizi nasıl iptal edebileceğinizi ve abonelik iptali için hangi belgelerin gerektiğini bir bir anlatacağız.

D-Smart abonelik iptali için baktığımızda bir çok vatandaşın şikayeti görülüyor. İptal edemiyorum, Faks numarası meşgul çalıyor, iptal işlemi yapılamıyor, üyelik iptali zorluğu konularında vatandaşlar sıklıkla şikayetlerini dile getiriyorlar. Aslında abonelik iptali işlemlerini başlatmak çok kolay. Faks ile veya bayilere giderek dilekçe verip abonelik iptalini talep edebilirsiniz. Adım adım D-Smart üyelik iptali hakkında yapmanız gerekenleri listeletik.

D-Smart Abonelik İptali Nasıl Yapılır?

D-Smart aboneliğini iptal ettirmek istiyorsanız iptal dilekçesini nüfus cüzdanı fotokopisi ile beraber D-Smart bayilerine teslim edebilir, PTT aracılığıyla posta gönderebilir veya 0212 478 03 33 no’lu faks numarasına iletebilirsiniz.

1- Bayilerden Üyelik İptali

D-Smart abonelik iptali için bizzat kimlik fotokopisi ve dilekçe ile bayilere başvurarak üyelik iptali talebinde bulunabilirsiniz.

DİKKAT!  BİRLEŞİK KAMU İŞ AÇLIK-YOKSULLUK SINIRI ARAŞTIRMASINI AÇIKLADI

2- Posta İle Üyelik İptali

D-Smart abonelik iptal dilekçesi ile birlikte kimlik fotokopisini PTT aracılığıyla PK:138 Şişli/İstanbul adresine postalayarak iptal talebinde bulunabilirsiniz.

3- Faks İle Üyelik İptali

0212 478 03 33 no’lu faks numarasına abonelik iptal dilekçesi ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte faks çekebilirsiniz.

4- e-Devletten Üyelik İptali

e-Devlet sistemine giriş yaparak da üyelik iptali talebinde bulunabilirsiniz. Fakat e-Devlet sistemine girişte Mobil İmza, Elektronik İmza, T.C. Kimlik Kartı veya İnternet Bankacılığı ile giriş yapmanız istenmektedir. Biz İnternet bankacılığı ile giriş yapmayı denediğimiz zaman “Yeni Fesih Başvurusu” bölümü ile karşılaştık. Buradan iptal talebinde bulunabilir. geçmiş taleplerinize de göz atabilirsiniz.

İptal taleplerinizde dilekçede Smartkart numarası ve cep telefonu numarasının yazılması gerekmektedir. D-Smart üyelik iptali ile ilgili müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

D-Smart Müşteri Hizmetleri: 0850 266 00 00

Abonelik İptali e-Devletten De Yapılabilir

Herhangi bir yere gitmeden, dilekçe doldurmadan ve faks çekmeden e-Devlet sistemine giriş yaparak D-Smart fesih başvurusu / abonelik iptali yapabilirsiniz. e-Devlet sisteminden abonelik iptali başvurusunu dakikalar içerisinde tamamlayabilirsiniz. Ayrıca iptal talebiniz alındıktan sonra 7 gün içerisinde iptaliniz gerçekleşir. Eksiksiz bir şekilde D-Smart abonelik iptali oluşturduğunuz taktirde 24 saat içerisinde ücretlendirme durdurulacaktır.

D-Smart abonelik iptali e-Devletten nasıl yapılır;

  • e-Devlet sistemine Mobil İmza, Elektronik İmza, T.C. Kimlik Kartı veya İnternet Bankacılığı üzerinden giriş yapmalısınız. (T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptığınız zaman iptal sayfasına ulaşamayacaksınız.)
  • Sisteme giriş yaptıktan sonra arama bölümünden “D-Smart Abonelik Fesih Başvurusu” diye aratabilir veya https://www.turkiye.gov.tr/d-smart-abonelik-fesih-basvurusu?kurum=detay sayfasına gidebilirsiniz.
  • “Yeni Fesih Başvurusu” butonuna tıkladığınız zaman abonelikleriniz listelenecektir.
  • Buradan abonelik iptalini gerçekleştirmek istediğiniz üyeliği seçerek iptal başvurusunda bulunabilirsiniz.

D-Smart İptal Dilekçesi Örneği

D-Smart iptal dilekçesi örneği düzenlenerek iptal talebinde bulunulabilir. D-Smart aboneliğini bayilerden, faks ile veya posta yolu ile iptal etmek isteyenlerin iptal dilekçesi doldurması gerekiyor. Bu dilekçede  Smartkart numarasının ve cep telefonu numarasının yazılı olmasına dikkat edin. Ayrıca ek olarak nüfus cüzdanı fotokopinizde eklenmesi gerekiyor. Aksi halde süreç uzayacağı için iptal işlemleriniz gecikecektir.

DİKKAT!  ŞEKER FABRİKALARI "MİSAKI MİLLİ"DİR

Abonelik iptali gerçekleştirmeden öncemüşteri hizmetleri ile iletişime geçerek ne kadar ödeme yapmanız gerektiğini, erken kapamadan dolayı yansıyacak olan tutarı sorabilirsiniz.

……./……./………

D-SMART MÜŞTERİ HİZMETLERİNE

TALEPTE BULUNAN KULLANICI:

CEP TELEFONU:

İPTAL İSTENEN ÜRÜN:          TV                           İNTERNET                                TV + İNTERNET

D-SMART ÜYE / HİZMET NUMARASI:

SMART KART NO:

İPTAL SEBEBİ:  ………………………………………………………………………………………………………………………..

 …………………………………………………………………… nedenlerle ……………………………….. üyeliğimin İPTAL EDİLMESİNİ kabul ettiğimi bildirir, dilekçemdeki talep doğrultusunda iptal işleminin gerçekleştirİlmesini arz ve talep ederim.

İSİM SOYİSİM:                                                                                        TARİH:

İMZA:                                          

EK1: NÜFUS CÜZDANI FOTOKOPİSİ

D-Smart İptal Dilekçesini Doldurmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler

İptal başvurusunda herhangi bir problem yaşamamanız adına yazmış olduğunuz bilgilerin doğruluğunu kontrol edin. Nüfus cüzdanı fotokopisi eklemeyi unutmayın. Taahhütlü paket kullanıyorsanız ve erken kapama yapacaksanız size kullandığınız gün kadar tutar çıkacağını unutmayın. Öğrenmek için müşteri hizmetlerini arayarak erken kapamadan dolayı ne kadar fazla ödeme yapacağınızı öğrenebilirsiniz.

Faks çekme durumunuz yok ise dilekçe ile birlikte kimlik fotokopinizi en yakın D-Smart bayisine götürerek iptal talebinde bulunabilirsiniz.

D-Smart Abonelik İptali Faks Numarası

D-Smart abonelik iptali için kullanılan faks numarası 0212 478 03 33 no’lu numaradır. İptal dilekçesi nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte bu faks numarasına gönderilerek talepte bulunulabilir.

D-Smart İptal Dilekçesi Örneği Word & Pdf

D-Smart iptal dilekçesi örneği WORD ve PDF formatlarında paylaşılmıştır. Word dosyasını bilgisayarınıza indirdikten sonra üzerinde gerekli düzenlemeleri yapıp, bilgilerinizi girerek çıktısını alıp imzalayıp faks göndererek iptal talebinde bulunabilirsiniz.

BELGELER

D-Smart İptal Dilekçesi WordD-Smart İptal Dilekçesi PDF

İlginizi çekebilecek konular

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş