38°C
23 October 2024
Son Dakika Tokat Haberleri - En Güncel ve Doğru Haberler

Eğitim Fakültesi ve Tıp Fakültesi İş Birliğiyle Eğiticilerin Eğitimi Programı Tamamlandı

  • Kasım 30, 2023
  • 3 min read

Eğitimde sürekli gelişim ve yenilik anlayışı doğrultusunda düzenlenen ‘Eğiticilerin Eğitimi Programı: Atölye Çalışmaları I’, büyük bir ilgiyle tamamlandı. Eğitim, 27-28-29 Kasım 2023 tarihlerinde, alanında uzman isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Program, Eğitim Fakültesi ve Tıp Fakültesi iş birliğiyle düzenlenerek eğitimcilerin mesleki gelişimine katkı sağladı. İlk gün, Doç. Dr. Özge Maviş SEVİM’in açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Doç. Dr. Rıza ÇITIL’ın ‘Tıp Eğitiminin Gelişimi’ başlıklı atölye çalışması ve Prof. Dr. Nail YILDIRIM’ın ‘Yükseköğretimde Sınıf Yönetimi’ atölyesi katılımcılarla buluştu.

tokat son dakika haberlerine göz atmak için hemen tıklayın!

İkinci gün, Doç. Dr. Ahmet ERDEM’in ‘İlk Yetişkinlik Dönemi ve Özellikleri’ oturumu ve Doç. Dr. Veda Yar YILDIRIM’ın ‘Yükseköğretimde Ödev’ konulu atölye çalışmaları yoğun ilgi gördü. Eğitimin üçüncü gününde ise Dr. Öğr. Üyesi Seda DEMİR AYÇİÇEK’in ‘Soru Hazırlama ve Sınav Sonuçlarını Değerlendirme’ oturumu ile Arş. Gör. Dr. Tuğba KOCADAĞ ÜNVER’in ‘Web 2.0 Araçlarının Eğitimde Kullanımı’ konulu oturumları gerçekleştirildi.

Kapanış töreninde Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal ŞENOCAK, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Uğur AKIN ve Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fikret ERDEMİR’in katılımlarıyla atölye çalışmalarının genel değerlendirmesi yapıldı. Programa katılan 22 öğretim elemanına başarı belgeleri takdim edilerek eğitim, coşkuyla tamamlandı.

Eğitimcilerin kendilerini sürekli geliştirmelerine olanak tanıyan bu tarz etkinlikler, gelecekteki eğitim süreçlerine de ışık tutacak nitelikteydi. Katılımcıların bilgi ve deneyimlerini artırmak için düzenlenen etkinlik, eğitim alanında adeta bir bilgi paylaşım platformu olma özelliği taşıdı. Gelecek dönemlerde benzer etkinliklerin düzenlenmesi ve bu tür programların yaygınlaştırılması hedefleniyor.

Eğitim Fakültesi ve Tıp Fakültesi İş Birliğiyle Eğiticilerin Eğitimi Programı Tamamlandı yazısı ilk önce SafaTV – SRT üzerinde ortaya çıktı.

Son dakika tokat haberlerine göz atabilirsiniz.

DİKKAT!  Ak Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt; ASGARİ ÜCRET 11.402 TL.OLDU Ülkemize Hayırlı Olsun
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş