38°C
22 October 2024
Haberler

EMNİYETTEN “GENÇLİK VE GÜVENLİ GELECEK” KONFERANSI

  • Şubat 16, 2019
  • 2 min read
EMNİYETTEN “GENÇLİK VE GÜVENLİ GELECEK” KONFERANSI

2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde, Tokat Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü organizesinde Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında ilimiz merkez ve ilçelerinde eğitim gören lise son sınıf öğrencilerine yönelik  “Gençlik ve Güvenli Gelecek”  isimli konferans projesi gerçekleştirildi.

            Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri Bürosu tarafından gerçekleştirilen etkinlik kapsamında 60 oturumda yaklaşık 8 bin 500 lise son sınıf öğrencisine ulaşıldı. Proje içeriğinde terör örgütlerinin ayakta kalabilmek için muhtaç olduğu insan kaynağını 14-25 yaş grubundaki gençlerden temin ettikleri, birçok sebepten dolayı gençleri kandırmanın daha kolay olduğu vurgulandı ve gençlerde terör örgütlerinin propagandalarına karşı daha dikkatli davranmaları konusunda farkındalık oluşturulması amaçlandı.

            Proje sonrasında okul idareci ve öğretmenleri ile öğrencilerden alınan geribildirimlerde, gerçekleştirilen etkinlikten dolayı çok memnun oldukları, bu tür faaliyetlerin bilinçlenmeleri açısından önemli olduğu ve devam etmesi gerektiğini belirtildi. Sunumların yapıldığı okullardan biri olan Arif Nihat Asya Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mustafa Saka ve bir grup öğrenci İl Emniyet Müdürlüğümüze gerçekleştirilen etkinlikten dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

DİKKAT!  SEVGİ İNCİTMEZ PROJESİNİN PROJE TOPLANTISI YAPILDI
About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş