38°C
22 October 2024
Günlük

En İyi Antivirüs Programı (Ücretsiz Antivirüs Programı)

  • Mayıs 10, 2023
  • 5 min read
En İyi Antivirüs Programı (Ücretsiz Antivirüs Programı)

En iyi antivirüs programı seçimi, bilgisayarınızın güvenliği için oldukça önemlidir. Ücretsiz antivirüs programları, bütçesi sınırlı olan kullanıcılar için ideal bir seçenektir. Bu yazılımlar, zararlı yazılımların ve virüslerin bilgisayarınıza bulaşmasını önler. Ancak, tüm ücretsiz antivirüs programları aynı seviyede koruma sunmaz. Bu nedenle, doğru antivirüs programı seçmek, bilgisayarınızın güvenliğini sağlamak için önemlidir. Bu yazılımların performansı, güncelleme sıklığı ve tarama hızı gibi özellikleri, en iyi antivirüs programını seçerken dikkate alınması gereken faktörlerdir. En iyi ücretsiz antivirüs programları arasında Avast, AVG, Avira, Microsoft Security Essentials ve Malwarebytes gibi yazılımlar bulunur. Bu yazılımlar, bilgisayarınızın güvenliğini sağlamak için ihtiyacınız olan tüm özellikleri sunar ve ücretsiz olarak indirilebilir.

En İyi Antivirüs Programları Listesi

Günümüzde İnternet kullanımının artmasıyla birlikte bilgisayar virüsleri de artış gösteriyor. Bu nedenle, bilgisayarınızı korumanın en iyi yolu antivirüs programları kullanmaktır. İçerik yazım ekibimiz, en iyiler arasından seçtikleri antivirüs programları listesini derledi.

1. Kaspersky Free

Kaspersky Security Cloud programı ücretsiz, en yüksek güvenlik teknolojileriyle birlikte gelmektedir. Ücretsiz antivirüs tarayıcısı ve temizleyicisi olarak kullanılabilen bu program, PC, mobil cihaz ve tabletlerinizi çeşitli tehlikelerden korumaktadır. Cihazlarınızı işlerinize engel olmadan korumak için tasarlanmıştır ve yaşam tarzınıza göre ayarlanarak size doğru zamanda doğru korumayı sağlar. Ayrıca, ücretsiz VPN, Kaspersky Password Manager Premium ve Kaspersky Safe Kids Premium özelliklerini de sunmaktadır.

Programı buradan indirebilirsiniz.

2. Bitdefender

Program uyumlu bir şekilde sistemlerde çalışmaktadır ve PC’ler, Mac’ler, mobil cihazlar için antivirüs ve güvenlik çözümleri sağlamaktadır. Siber güvenlik çözümleri ve antivirüs yazılımları üretir. Tam gizlilik koruması sağlar ve Windows 7 Pack 1, Windows 8, Windows 8.1 ve Windows 10 ile uyumludur.

Programı buradan indirebilirsiniz.

DİKKAT!  Dizipal130

3. Microsoft Windows Defender

Düzenli olarak planlanan güncelleştirmeler sizi hiçbir ek ücret olmadan güncel ve güvende tutmaya yardımcı olur. Windows, önyüklemeden başlangıca ve gezinmeye kadar güvende kalmanıza yardımcı olur. Yeni nesil virüsten koruma ve kötü amaçlı yazılım koruması, biyometrik oturum açma özellikleri sunar.

Programı buradan indirebilirsiniz.

4. AVG AntiVirus Free

Güçlü katmandan oluşan koruma sayesinde virüsleri, casus yazılımları ve kötü amaçlı yazılımları engelleyen AVG programı, verilerinizi çalabilecek tehlikeli e-posta eklerini ve kimlik avı bağlantılarını engeller. Dünyanın en geniş virüs veri tabanı ile gerçek zamanlı olarak güncellenir ve kötü amaçlı yazılımlara yada dolandırıcılık girişimlerine yönlendirebilecek güvenli olmayan bağlantıları ve web sayfalarını engeller.

Programı buradan indirebilirsiniz.

5. Avira Free

Tüm aygıtlarınız, kişisel verileriniz, gizliliğiniz, yazılımınız, banka işlemlerinizi güvende tutan Avira Free, sizi zararlı yazılım ve çevrimiçi tehditlere karşı gerçek zamanlı korur. Virüslü web sitelerini, tarayıcı izleyicilerini ve izinsiz reklamları engeller. Aynı zamanda, güvenli alışverişler yapmanıza olanak tanıyan özellikler sunar.

Programı buradan indirebilirsiniz.

6. Panda Free

Her türlü kötü amaçlı yazılım ve casus yazılıma karşı gerçek zamanlı koruma sağlayan Panda Free, periyodik taramalar planlayarak kötü amaçlı yazılımın USB sürücülerden otomatik olarak yürütülmesini önleyerek bilgisayarınızı korur. Antivirüsünüz tarafından rahatsız edilmeden multimedya içeriği oynatmanızı veya izlemenizi sağlar ve cihazınızın uygulamalarının erişim izinlerini kontrol eder.

Programı buradan indirebilirsiniz.

7. Malwarebytes Anti-Malware

Malwarebytes programı, fidye yazılımlarını izinde durdurarak cihazlarınızı ve verilerinizi siber suçlulardan korur. Ev bilgisayarlarınız ve cihazlarınız için üstün koruma ve gizlilik sağlar. Büyük ve küçük kuruluşlar için kurumsal düzeyde koruma ve iyileştirme sağlayan program, kolay kullanım sağlamaktadır.

Programı buradan indirebilirsiniz.

8. Comodo

Comodo siber güvenlik çözümleri noktasında yenilikçi teknolojiler sağlamaktadır. Mesajlarınızı şifrelenmiş ve dijital olarak imzalanmış olarak göndermenizi sağlayarak güvende olmanızı sağlar. Antivirüs ve Güvenlik Duvarı koruması ile ücretsiz güvenlik paketi sunan program, virüsleri, gereksiz e-postaları ve gizli işlemleri saptayan online bir servis sunmaktadır. Ayrıca, Linux işletim sistemli bilgisayarlarınızı da korumanıza olanak tanır.

DİKKAT!  Fotoğraf Netleştirme Sitesi [Bulanık Fotoyu HD Yap] Online

Programı buradan indirebilirsiniz.

Ücretsiz Antivirüs Programları Listesi

Gönül rahatlığı ile kullanabileceğiniz ücretsiz antivirüs programları listesini araştırdık.

  • Kaspersky Free
  • Bitdefender
  • Avast Free
  • Microsoft Windows Defender
  • AVG AntiVirus Free
  • Avira Free
  • Panda Free
  • Malwarebytes Anti-Malware
  • Comodo

Windows 10 için en iyi antivirüs programı ise Avast Free olarak öne çıkmaktadır. Kötü amaçlı tüm yazılım türlerine karşı koruma sağlamaktadır.

Bu arada, yılın en iyi antivirüs programları listesine ücretli ve ü

About Author

Tokat Haber

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tokat Haberleri Tokat Haberleri
kingroyal meritking meritking giriş kingroyal giriş madridbet Grandpashabet giriş